Κρήτη: Θρίλερ με τον σκελετό - Ψάχνουν ανάμεσα σε 5 αγνοούμενες γυναίκες

Νewsbomb

Κρήτη: Θρίλερ με τον σκελετό - Ψάχνουν ανάμεσα σε 5 αγνοούμενες γυναίκες

Στενά συγγενικά πρόσωπα πέντε γυναικών από την Κρήτη, οι οποίες έχουν εξαφανιστεί εδώ κι αρκετά χρόνια, κλήθηκαν για να δώσουν σάλιο με σκοπό το γενετικό τους υλικό να διαπιστωθεί εάν είναι το ίδιο με εκείνο των οστών που βρέθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο στου Κοκκίνη το Χάνι.

Οι συγγενείς αυτών των γυναικών που έχουν καταγραφεί ως επίσημα αγνοούμενες και κανείς δε γνωρίζει την τύχη τους πέρασαν το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι δύο περιπτώσεις αφορούν σε γυναίκες που εξαφανίστηκαν και ήταν κάτοικοι του νομού Λασιθίου, δύο γυναίκες από τον νομό Ηρακλείου και μία περίπτωση από τον νομό Ρεθύμνου. Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί «οι εξαφανίσεις αυτές που διερευνώνται ξεκινούν από το 1989 και φτάνουν μέχρι και το 2010». Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι «σίγουρα νεκρή, χωρίς όμως να έχει βρεθεί ποτέ η σορός της, θεωρείται η περίπτωση μιας γυναίκας από το Ηράκλειο, και ενώ το πιθανότερο είναι και σε άλλες περιπτώσεις οι γυναίκες αυτές να μην είναι στη ζωή, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά».

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, η καθυστέρηση που παρατηρείται για την ταυτοποίηση ή μη του γενετικού υλικού από τα οστά στου Κοκκίνη με εκείνο όλων όσοι κλήθηκαν να δώσουν σάλιο, έγκειται, ενδεχομένως, στις δυσκολίες που χαρακτηρίζουν αυτή την περίπτωση. «Υπάρχει η πληροφόρηση ότι τα συγκεκριμένα ευρήματα, δεν ήταν εύκολο να δώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα τη γενετική ταυτότητα του ατόμου στο οποίο ανήκουν και γι’ αυτό ίσως χρειαστεί χρόνος».

Πηγή: cretalive.gr

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved