ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Ραγδαίες εξελίξεις! Η νέα έρευνα DNA που ανατρέπει τα δεδομένα

Παντελής Παντελίδης: Ραγδαίες εξελίξεις! Η νέα έρευνα DNA που ανατρέπει τα δεδομένα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη.

Νέος πραγματογνώμονας και νέος ιατροδικαστής θα διοριστούν προκειμένου να εξετάσουν τα στοιχεία και να αποφανθούν αν τα τραύματα του Παντελή Παντελίδη συνάδουν με την θέση όπου καθόταν. Επίσης, θα γίνει νέα έρευνα για ταυτοποίηση του DNA που βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του μοιραίου αυτοκινήτου με αυτό της Φρόσως Κυριάκου.

Μάλιστα, η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, οι δύο συνεπιβάτιδες του Παντελή Παντελίδη, μετά την προκαταρκτική εξέταση αναμένεται να κληθούν για παροχή εξηγήσεων ως προς τις κατηγορίες της οικογένειας του τραγουδιστή για ψευδορκία και των δύο και για ανθρωποκτονία από αμέλεια στη Φρόσω Κυριάκου. Οι κοπέλες θα κληθούν με την ιδιότητα του υπόπτου και όχι του μάρτυρα.

Η συγκεκριμένη διαδικασία αναμένεται να κρατήσει αρκετούς μήνες και ενδεχομένως να επιφέρει ανατροπές στην πολύκροτη υπόθεση. Και αυτό γιατί ο αρμόδιος εισαγγελέας στον οποίο θα επιστρέψει ο φάκελος μετά το τέλος της προκαταρκτικής εξέτασης θα αποφασίσει αν θα πρέπει τελικά να απαγγελθούν κατηγορίες στις δύο κοπέλες για τα συγκεκριμένα αδικήματα.

Στις αρχές Ιανουαρίου, αναφέρει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η οικογένεια του Παντελίδη κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του Χαράλαμπου Λυκούδη στην Εισαγγελία το υπόμνημα μέσα στο οποίο υπήρχαν τα πορίσματα των πραγματογνώμων, η αποκάλυψη του γενετιστή ότι βρέθηκε DNA που ταυτίζεται ως ένα σημείο με αυτό της Κυριάκου και φυσικά οι μηνύσεις σε βάρος των δύο γυναικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών ήθελε να διερευνηθεί περισσότερο το κομμάτι που αφορούσε στο γενετικό υλικό και την ταυτοποίηση του.