ΕΛΛΑΔΑ

Είχαν γεμίσει την Αθήνα λαθραία τσιγάρα

Είχαν γεμίσει την Αθήνα λαθραία τσιγάρα
Στα «χέρια» της αστυνομίας βρίσκονται δυο γυναίκες, ηλικίας 51 και 43 ετών, κατηγορούμενες για «σύσταση Εγκληματικής Ομάδας»...

Στα «χέρια» της αστυνομίας βρίσκονται δυο γυναίκες, ηλικίας 51 και 43 ετών, κατηγορούμενες για «σύσταση Εγκληματικής Ομάδας», παράβαση του Νόμου «περί Τελωνειακού Κώδικα» και παράβαση του Νόμου «περί Όπλων».

Οι συλληφθείσες, οι οποίες εντοπίστηκαν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, δραστηριοποιούνταν στην πώληση λαθραίων τσιγάρων, σε διάφορα καταστήματα του κέντρου των Αθηνών, τα οποία διατηρούσαν σε δύο αποθήκες στο κέντρο της Αθήνας.

Στις συγκεκριμένες αποθήκες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 596 κούτες των δέκα πακέτων και 100 κούτες των οκτώ πακέτων αφορολόγητα τσιγάρα, διαφόρων εταιριών που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης τσιγάρων.
Ακόμη, 14 πακέτα καπνού που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης τσιγάρων, επτά πιστόλια φωτοβολίδων, οκτώ σιδερογροθιές, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 215 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και δυο ζεύγη κλειδιών αποθήκης.

Ο συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.