ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Τσαγκάρης: «Μπήκε στο πρακτορείο και ούρλιαζε ότι είμαι ανίκανος - Με απειλούσε» (vids)

Βασίλης Τσαγκάρης: «Μπήκε στο πρακτορείο και ούρλιαζε ότι είμαι ανίκανος - Με απειλούσε» (vids)

Βασίλης Τσαγκάρης: Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα Δευτέρα (27/03) ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης, ο οποίος κατηγορείται για το φόνο του 47χρονου ξενοδόχου.

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΡΙΞΕΙ «ΦΩΣ» ΣΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΦΟΝΙΚΟ - ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

«Μπήκε μέσα στο πρακτορείο και άρχισε να με βρίζει. Μου φώναζε ότι είμαι ανίκανος να έχω σεξουαλικές επαφές γιατί είμαι ανάπηρος, ότι επειδή είμαι καθηλωμένος δεν με υπολογίζει καμία γυναίκα. Ούρλιαζε ότι είμαι ανίκανος».

Συγκλονίζουν όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο Βασίλης Τσαγκάρης, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».

«Μετά με έβριζε επειδή είχα σχέση με την πρώην γυναίκα του. Με απειλούσε ότι αν δεν πάω στο δικαστήριο που έχει μαζί της να καταθέσω υπέρ του και σε βάρος της, τότε θα σκοτώσει τη μάνα μου και τον αδερφό μου. Χαρακτηριστικά μου είπε ότι μόνο έτσι, αν πάω στο δικαστήριο, θα εξιλεωθώ απέναντί του. Εγώ ήξερα ότι είχε σχέση με όπλα, ότι ανήκε σε σκοπευτικό σύλλογο και ότι έμπλεκε συνέχεια σε καβγάδες. Η μητέρα μου τον έχει δει να την παρακολουθεί. Όταν κατάλαβα ότι θα ορμήσει έβγαλα το όπλο για να αμυνθώ», συνέχισε ο 39χρονος, πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Τσαγκάρης πυροβόλησε τέσσερις φορές και σκότωσε την περασμένη Παρασκευή (24/03) τον 47χρονο ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στον Πειραιά, μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στο Μοσχάτο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης

Η εφημερίδα εξασφάλισε βίντεο από τα όσα συνέβησαν αμέσως μετά το φονικό.

Διασώστης μπαίνει στο πρακτορείο:

Τραυματιοφορείς μεταφέρουν το θύμα στο ασθενοφόρο:

Δείτε βίντεο από το σημείο του εγκλήματος:

Το Σάββατο (25/03), ο Βασίλης Τσαγκάρης ζήτησε και πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί στις 9 σήμερα το πρωί και στη συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Τι είπε στην Αστυνομία η μοιραία γυναίκα

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση κλήθηκε να δώσει κατάθεση η εν διάσταση σύζυγος του θύματος, η οποία διατηρούσε σχέση το τελευταίο διάστημα με το δράστη. Η ίδια δεν μπόρεσε εξηγήσει το έγκλημα και είπε στους αστυνομικούς για τον απότομο χαρακτήρα του πρώην συζύγου της και τους συχνούς καυγάδες και αντιπαραθέσεις που είχαν, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του κοινού βίου τους, αλλά και όσο ήταν σε διάσταση.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, δράστης και θύμα γνωρίζονταν πριν ακόμη αυτοί χωρίσουν, αφού τα σπίτια τους ήταν απέναντι το ένα από το άλλο και περιέγραψε το θύμα ως άκρως βίαιο, με εκρήξεις θυμού που έφταναν πολλές φορές και στο να ασκήσει βία σε βάρος της.

«... μια από τις φορές που έφτασε μέχρι τη βία ήταν όταν είχα πάει να συζητήσουμε για τα παιδιά. Κάποια στιγμή θύμωσε παρά πολύ και αφού με χτύπησε, δεν με άφηνε να φύγω από το σπίτι και μου έλεγε ότι θα με κρατήσει εκεί με τη βία. Όταν κατάφερα να φύγω πήγα στο αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου όπου του κατέθεσα και μήνυση...».

Διαβάστε περισσότερα στο CNN.gr


Σχετικές ειδήσεις