ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία Αίγινα - Κούγιας: Δεν οδηγούσε ο Λυκουρέζος

Τραγωδία Αίγινα - Κούγιας: Δεν οδηγούσε ο Λυκουρέζος

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κούγιας υποστηρίζει ότι οδηγός του ταχύπλοου ήταν άτομο νεαρής ηλικίας.

«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ανελκύσεως του σκάφους – λάντζας «ΑΝΤΩΝΙΑ», στο οποίο επέβαιναν τα θύματα του τραγικού ναυαγίου, το οποίο συνέβη μεταξύ της νήσου Αίγινας και της νήσου Μονής στις 16/08/2016 και στο οποίο έχασαν τις ζωές τους συνάνθρωποί μας», αναφέρει.

«Τα ευρήματα που προκύπτουν είναι σημαντικά, με εντυπωσιακότερο ότι το σκάφος ευρίσκετο στο βυθό μόλις 40 μέτρα από τη νήσο Μονή, γεγονός το οποίο αποκλείει κάθε ευθύνη του αειμνήστου καπετάνιου του σκάφους Τρίμη Στυλιανού. Συγχρόνως αποδεικνύει ότι ο χειριστής του σκάφους «ΝΤΟΥΕΝΤΕ», για τον οποίο οι εντολείς μας, αυτόπτες μάρτυρες – θύματα, επιμένουν ότι δεν είναι ο εμφανισθείς με καθυστέρηση ωρών Θρασύβουλος Λυκουρέζος, αλλά άλλο νεαρό άτομο, στην κυριολεξία «εκτέλεσε» όλα τα θύματα και δεν ήταν απλώς ένα ναυάγιο από αμέλεια» συμπληρώνει ο κ. Κούγιας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις», ο κ. Κούγιας αναφέρει ότι με αγωνία οι συγγενείς των θυμάτων αναμένουν από την τακτική Ανακρίτρια Πειραιώς κυρία Αργύρη, η οποία χειρίζεται την υπόθεση, να ικανοποιήσει το αίτημά τους για την προσωποποίηση των 100 περίπου αριθμών τηλεφώνου, με τους οποίους επικοινώνησε, ενώ ήταν κρατούμενος- ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος.

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων