ΕΛΛΑΔΑ

Ποιοι «πέθαναν» τον Στάθη Ψάλτη;

Ποιοι «πέθαναν» τον Στάθη Ψάλτη;

Τη διαμαρτυρία και την έκπληξη της οικογένειας του Στάθη Ψάλτη, για δημοσιεύματα τα οποία βιάστηκαν να… πεθάνουν τον αγαπημένο ηθοποιό, μετέφερε η δημοσιογράφος Μαίρη Βιντιάδη, με ανάρτησή της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εκπρόσωπος της οικογένειας του Στάθη Ψάλτη, ο οποίος δίνει μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της ότι «Χάρη στη μαχητικότητα του και την στήριξη των γιατρών η υγεία του βελτιώνεται».

Αναλυτικά, η κυρία Βιντιάδου έγραψε στο facebook:

«Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα, πως κάποιοι βιάστηκαν να “πεθάνουν” τον Στάθη. Έσπευσαν μάλιστα να στολίσουν με δακρύβεχτους τίτλους την είδηση και να την αναρτήσουν στα sites, προκαλώντας αναστάτωση στον κόσμο, στους φίλους και στους συναδέλφους του Στάθη.

Θεωρούμε υποχρέωση μας λοιπόν, ως οικογένεια, να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να ενημερώσουμε όλους σας πως ο Στάθης μας είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Χάρη στη μαχητικότητα του και την στήριξη των γιατρών η υγεία του βελτιώνεται. Το καλύτερο φάρμακο βέβαια για εκείνον είναι το χιούμορ, το οποίο διατηρεί απο την πρώτη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και η αγάπη της οικογένειας και των στενών του φίλων που βρίσκονται στο πλευρό του.

Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί μας πριν αναπαράγουν την μακάβρια είδηση και ενημερώνουμε όσους έσπευσαν να κατεβάσουν “πρόωρα αυλαία” στη ζωή του αγαπημένου μας ηθοποιού, πως τέτοιες στιγμές, απαιτούν υπευθυνότητα και σοβαρότητα από όλους».