Πάσχα 2017: Θεσσαλονίκη: Τι ώρα ανοίγουν τα καταστήματα – Πώς θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές

Newsroom Newsroom

Πάσχα 2017: Θεσσαλονίκη: Τι ώρα ανοίγουν τα καταστήματα – Πώς θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές

Μέχρι τις 7 το απόγευμα θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη σήμερα Μεγάλη Παρασκευή. 

Τα καταστήματα ανοίγουν στη 1 μετά το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και θα παραμείνουν ανοιχτά

Αύριο, Μεγάλο Σάββατο, τα εμπορικά θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα θα είναι κλειστά.

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, το κανονικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων επανέρχεται την Τρίτη, 18 Απριλίου.

Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο οι λαϊκές αγορές, όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Στο μεταξύ, από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) ανακοινώθηκε ότι το Μ. Σάββατο, η εργασία του προσωπικού κινήσεως θα λήξει στις 11.20 μ.μ.. Το τελευταίο δρομολόγιο, από τις αφετηρίες και το τέρμα κάθε γραμμής, θα πραγματοποιηθεί στις 10 το βράδυ.

Η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο», όπως και τα νυχτερινά υπηρεσιακά λεωφορεία, θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 10.30 μ.μ. έως τις 6.25 π.μ.

Πηγή: Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved