ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Κρήτη: Άγρια επίθεση πιτ μπουλ σε άνδρα - Του έκαναν 160 ράμματα στο πρόσωπο

Σοκ στην Κρήτη: Άγρια επίθεση πιτ μπουλ σε άνδρα - Του έκαναν 160 ράμματα στο πρόσωπο

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα σαγόνια ενός πιτ μπουλ με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του γίνουν περισσότερα από 160 ράμματα περιέγραψε ένας άνδρας από την Κρήτη.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας 60χρονος λογιστής το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μετά από επίθεση πιτ μπουλ, η οποία από θαύμα δεν του κόστισε τη ζωή, όπως περιφράφει το cretalive.gr.

«Ήταν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα όταν επιστρέφοντας στο σπίτι ξαφνικά άκουσα τις φωνές της κόρης μου. Ήξερα πως είχε βγάλει βόλτα το σκύλο και κοίταξα από το παράθυρο όπου την είδα να κλαίει και να καλεί σε βοήθεια. Αμέσως έτρεξα στο δρόμο και είδα την κόρη μου να παλεύει μ´ ένα σκύλο και να προσπαθεί να σώσει το σκύλο της από την επίθεση.

Τελικά μετά από υπερπροσπάθεια κατάφερε να βγάλει από τα δόντια του το μικρό σκυλάκι αλλά ήταν φανερό πως το τετράποδο ήταν σε ημιθανή κατάσταση. Θα πρέπει να σας πω πως εκεί βρισκόταν και η μητέρα του ιδιοκτήτη του σκυλιού που προσπαθούσε με ένα ξύλο να το κρατήσει μακριά. Συμβούλεψα την κόρη μου να πάρει το δικό της σκυλί και να το μεταφέρει στο κτηνίατρο μήπως και μπορούσε να το σώσει.

Ξαφνικά κι ενώ πίστευα πως όλα είχαν τελειώσει, αισθάνθηκα τον σκύλο να πηδά πάνω μου. Μου επιτέθηκε αρχικά στο πρόσωπο όπου τρεις φορές έβγαλα με το χέρι μου τα δόντια του από πάνω μου! Ωστόσο αυτό συνέχισε. Άρχισε να με δαγκώνει παντού. Με λύσσα και μανία. Αισθάνθηκα κάποια στιγμή να μου σκίζεται η γάμπα στο αριστερό μου πόδι όταν κατάλαβα πως είχε κόψει ένα μεγάλο κομμάτι του ποδιού μου.

Με σπασμένο το ένα μου χέρι αισθανόμουν σιγά σιγά να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκα την ανάσα του σκύλου στο πρόσωπο μου κι εκεί πίστεψα πως ήρθε το τέλος μου. Πάλεψα για ένα 20λεπτο μαζί του, γνωρίζοντας πως δεν θα αντέξω και δεν έβλεπα να έρχεται κανείς να με βοηθήσει! Εκεί είπα... φίλε πάει... τελείωσα!

Σαν από μηχανής Θεός εμφανίστηκε ένα γείτονας μου που μαζί με το γιο του άκουσαν τις φωνές μου κι ήρθαν να βοηθήσουν. Κι όπως έμαθα μετά και σε αυτόν επιτέθηκε το σκυλί αλλά με ένα ξύλο χτύπησαν το πιτ μπουλ στο κεφάλι και το ακινητοποίησαν».

Ο 60χρονος με βαριά τραύματα στο κεφάλι -του έκαναν μόνο στο πρόσωπο 160 ράμματα- και στο σώμα, με σπασμένο το ένα του χέρι και το αριστερό του πόδι να είναι βαριά λαβωμένο αφού του έκοψε το σκυλί ένα κομμάτι της γάμπας, δεν μπορεί ακόμα να συνέλθει αλλά και ούτε να πιστέψει πως γλίτωσε.

«Οι γιατροί που με είδαν λένε για θαύμα αφού παρά τις δεκάδες δαγκωματιές δεν επλήγη κανένα ζωτικό όργανο» ανέφερε ο 60χρονος από το δωμάτιο του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Πηγή: cretalive.gr