ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στην Κοζάνη για 2 απόπειρες απαγωγών

Τρόμος στην Κοζάνη για 2 απόπειρες απαγωγών

Με διαφορά μόλις τεσσάρων ημερών, σε δύο διαφορετικά περιστατικά, μια 24χρονη και ένας ανήλικος, κατήγγειλαν στην Αστυνομία απόπειρα απαγωγής τους, σε δύο διαφορετικές περιοχές της Κοζάνης.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νεβεσκιώτης

Μάλιστα, οι καταγγέλλοντες και στις δύο περιπτώσεις περιγράφουν ως όχημα των δραστών, παρόμοιο λευκό βαν. Στην περίπτωση της 24χρονης, όπως η ίδια κατέθεσε στην Αστυνομία, τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς κατά την επιστροφή στην οικία της στο Βελβεντό Κοζάνης, προσεγγίστηκε από αγνώστους οι οποίοι προσπάθησαν να την οδηγήσουν δια της βίας εντός λευκού βαν στο οποίο επέβαιναν.

Η ίδια στην προσπάθεια της να αμυνθεί, άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι πως σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, αδέσποτοι σκύλοι επιτέθηκαν στους επίδοξους απαγωγείς ματαιώνοντας την προσπάθειά τους. Η ίδια ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για των εντοπισμό των δραστών χωρίς αποτέλεσμα.

Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής, όπως αποκαλύπτει το τοπικό site kozan.gr, στο Τσοτύλι Κοζάνης ένας μαθητής του Δημοτικού προσεγγίστηκε από οδηγό λευκού βαν, ο οποίος του πρότεινε να εισέλθει στο αυτοκίνητο με αντάλλαγμα χρηματική αμοιβή.

Ο ανήλικος απομακρύνθηκε άμεσα και σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός του αυτοκινήτου συνέχισε να τον ακολουθεί απειλητικά.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στην καταγγελία, ο ανήλικος στην προσπάθεια του να διαφύγει αναγκάστηκε να κρυφτεί σε ένα παράπηγμα από λαμαρίνες. Και το δεύτερο περιστατικό αναφέρθηκε άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, οι αστυνομικοί του οποίου παρά την άμεση κινητοποίηση τους, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.

Όπως είναι φυσικό μετά τη δημοσιοποίηση και του δεύτερου περιστατικού, η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις