ΕΛΛΑΔΑ

Η μητέρα του Γιακουμάκη μιλά για πρώτη φορά: Κάποιοι ξέρουν την αλήθεια - Σίγουρα υπάρχει ομερτά

Η μητέρα του Γιακουμάκη μιλά για πρώτη φορά: Κάποιοι ξέρουν την αλήθεια - Σίγουρα υπάρχει ομερτά

Για την τραγική ιστορία που διαδραματίστηκε πριν από δύο χρόνια στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων μίλησε για πρώτη φορά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Μαρία.

Η Μαρία Γιακουμάκη μίλησε στην εκπομπή Checkpoint του τηλεοπτικού σταθμού Alpha για τις λεπτομέρειες της πολύκροτης υπόθεσης.

«Τα παιδιά του είχαν πει του διευθυντή τους και της υπεύθυνης της εστίας τι συνέβαινε στον Βαγγέλη. Τους τα είχαν επισημάνει όλα. Εμείς τα στοιχεία αυτά τα μάθαμε μετά. Ο διευθυντής μου είχε πει ότι “τα παιδιά μου δημιουργούσαν πρόβλημα και δεν μπορούσα να τα διώξω”. Μου είπε ότι κάποιος τον παρεμπόδισε», σχολίασε η Μαρία Γιακουμάκη.

«Τον έπαιρνα τηλέφωνο όλο το απόγευμα και δεν το σήκωνε. Αρχίσαμε να ανησυχούμε και πήραμε τους φίλους του μήπως ξέρανε κάτι. Ο συγκάτοικός του τον είδε τελευταίος», ανέφερε η μητέρα του αδικοχαμένου Βαγγέλη όταν κατάλαβε ότι κάτι άσχημο έχει συμβεί.

Η Μαρία Γιακουμάκη έκανε λόγο και για τις ώρες αγωνίας που πέρασε κατά τη διάρκεια των ερευνών του γιου της που σε απέβησαν άκαρπες: «Μας λέγανε διάφορα. Όπου μας λέγανε πηγαίναμε και ψάχναμε. Επίσημα κανένας δεν έχει αναφέρει ότι έψαξαν οι αρχές εκεί που τελικά βρέθηκε. Και εγώ είχα περάσει από το σημείο αλλά δεν είδα κάτι».

«Μου περνάει από το μυαλό ότι δεν είναι αυτοκτονία. Τα στοιχεία που έχουμε μιλούν για προβλήματα στη σχολή. Είχαν αλλοιωθεί πολλά στοιχεία γύρω από το μέρος όπου βρέθηκε. Και ο καιρός ήταν πολύ κακός», σχολίασε η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη που δεν πιστεύει πως ο γιος της θα προχωρούσε σε μία τέτοια πράξη...

Τέλος ανέφερε πως «εμείς ζητάμε να προχωρήσει λίγο η διαδικασία. Ξεκίνησε με αργούς ρυθμούς και κάναμε υπομονή. Πλέον η υπομονή μας εξαντλείται. Κάποιοι ξέρουν την αλήθεια. Σίγουρα υπάρχει ομερτά. Μέσα από όλα αυτά που συμβαίνουν βιώνουμε μία δεύτερη κηδεία».

Σχετικές ειδήσεις