ΕΛΛΑΔΑ

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Κώστας Παναγιωτόπουλος - Την Παρασκευή η κηδεία του

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Κώστας Παναγιωτόπουλος - Την Παρασκευή η κηδεία του

Την Παρασκευή 19/05/2017 η κηδεία του, στις 15:00, από το Α' Νεκροταφείο - Πέθανε σήμερα ο δημοσιογράφος Bar - Bar, κατά κόσμον Κώστας Παναγιωτόπουλος - Μεγάλη απώλεια για τη δημοσιογραφική οικογένεια

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο από το θάνατο του Κώστα Παναγιωτόπουλου, που ήταν γνωστός για τα καυστικά του κείμενα, γεμάτα χιούμορ και οξυδέρκεια.

Γεννήθηκε στην Τήνο και πήρε βραβείο διηγήματος στα 18 του χρόνια. Έκανε τη στρατιωτική του θητεία σαν διερμηνεύς στη Σμύρνη, στο ΝΑΤΟ, μετά συνεργάστηκε με την εφημερίδα Ελευθερία, ενώ παράλληλα σταδιοδρόμησε στην "Ιζόλα", στον τομέα Δημοσίων Σχέσεων - Διαφήμισης και στην οργάνωση συνεδρίων.

upl591aa458b4152

Το 1977, το βιβλίο Βαρβάρα, βίος και ξυπολιτεία (εκδ. Καστανιώτη) έγινε μπεστ σέλερ με τη βαρβαρική διάλεκτο που καθιέρωσε. Και ακολούθησαν: Αποφταίγματα, Κυρία Κυριακή, Παραμύθια παρά μία, Έξι κόκκινες ιστορίες με ουρά.

Επίσης, είχει γράψει πολλές επιθεωρήσεις για την τηλεόραση, ενώ είχε συνεργαστεί σε θεατρικές παραγωγές με το "Θεσσαλικό Θέατρο", "Πάρκ", "Ριάλτο" κ.λπ.

Στο ραδιόφωνο είχε συνεργαστεί μεταξύ άλλων, με την Σαπφώ Νοταρά και τη Μαίρη Αρώνη αλλά και με περιοδικά Διατέλεσε επίσης σύμβουλος στην Εθνική Τράπεζα ενώ είχε συνεργασία και με την Coca Cola. Ήταν μέλος της Εταιρείας Θεατρικών Συγγραφέων και της Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Σχετικές ειδήσεις