ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Τον χτύπησαν με τσεκούρι στο κεφάλι και τον έκλεισαν στη ντουλάπα

Ηράκλειο: Τον χτύπησαν με τσεκούρι στο κεφάλι και τον έκλεισαν στη ντουλάπα

Με ιδιαίτερη αγριότητα επιτέθηκαν οι ληστές σε έναν άνδρα στις Μοίρες Ηρακλείου.

Το περιστατικό που έχει αναστατώσει την περιοχή των Μοιρών, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/05), όταν οι δράστες, φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν σε αγροικία της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-messara.gr, οι δράστες χτύπησαν στο κεφάλι με τσεκούρι τον 64χρονο ιδιοκτήτη της αγροικίας, ο οποίος μένει μόνος του και κοιμόταν εκείνη την ώρα.

Στη συνέχεια τον έδεσαν και τον έβαλαν μέσα σε ντουλάπα κι αφού έκλεψαν ότι μπορούσαν μέσα από την αγροικία, εξαφανίστηκαν παίρνοντας μαζί και το αυτοκίνητο του θύματος.

Ο τραυματισμένος άνδρας κατάφερε να λυθεί και πήγε στην Αστυνομία, όπου κατήγγειλε το γεγονός. Κατόπιν, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Ηράκλειο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες. Αστυνομικοί «οργώνουν» τον κάμπο της Μεσαράς, αναζητώντας το αυτοκίνητο του 64χρονου άνδρα ενώ αναμένουν την κατάθεση του θύματος προκειμένου να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες για τους δράστες.

Σχετικές ειδήσεις