ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 24χρονου στα Πατήσια: «Τον σκότωσα γιατί με κακοποιούσε»

Δολοφονία 24χρονου στα Πατήσια: «Τον σκότωσα γιατί με κακοποιούσε»

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας 24χρονου στα Πατήσια.

Πίσω από το έγκλημα βρίσκονται μία 24χρονη και ένας 20χρονος από την Αλβανία, οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ οι άνδρες της Αστυνομίας αναζητούν δύο ακόμα άτομα, ηλικίας 19 και 23 ετών.

Η δολοφονία διαπράχθηκε στις 28 Μαΐου 2017, στην περιοχή των Πατησίων. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η συλληφθείσα διατηρούσε σχέση με το θύμα, το οποίο όπως ισχυρίζεται η κατηγορούμενη, την κακοποιούσε συστηματικά.

Για το λόγο αυτό, όπως είπε σε αστυνομικούς, ζήτησε από τους συγκατηγορουμένους της, να τη βοηθήσουν να απαλλαγεί από τον 24χρονο, εκφοβίζοντάς τον. Αφού τον οδήγησε κοντά στο σπίτι του 19χρονου στα Πατήσια, οι δράστες του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με μαχαίρι.

Ο άτυχος άνδρας κατέληξε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατός προήλθε από μαχαίρι. Σημειώνεται ότι το μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε μέσα σε υπόνομο.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και στη συνέχεια στον αρμόδιο ανακριτή.

Σχετικές ειδήσεις