ΕΛΛΑΔΑ

Επιχειρηματίας «πρωταγωνιστεί» σε ροζ σκάνδαλο: Τον έπιασε η γυναίκα του με την ερωμένη στο κρεβάτι

Επιχειρηματίας «πρωταγωνιστεί» σε ροζ σκάνδαλο: Τον έπιασε η γυναίκα του με την ερωμένη στο κρεβάτι

Το ένοχο μυστικό αποκαλύφθηκε και προκάλεσε «τρικυμία»! Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε μία 45χρονη, όταν έπιασε το σύζυγό της στο κρεβάτι με την ερωμένη του!

Σκηνές από «Τόλμη και Γοητεία» εκτυλίχθηκαν σε διαμέρισμα της Χαλκίδας με «πρωταγωνιστές» ένα γνωστό επιχειρηματία της πόλης, την ερωμένη του και την απατημένη σύζυγο. Τι συνέβη; Η 45χρονη έπιασε τον 50χρονο σύζυγό της στο κρεβάτι τους με την 32χρονη ερωμένη του.

Το ένοχο μυστικό αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες όταν η ανυποψίαστη σύζυγος είπε στον επιχειρηματία ότι θα πήγαινε αρχικά στο κομμωτήριο και στη συνέχεια να πάρει από το φροντιστήριο το παιδί τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», μόλις η 45χρονη βγήκε από το σπίτι ο σύζυγός της έβαλε μπροστά το σχέδιό του… Τηλεφώνησε στην ερωμένη του λέγοντάς της ότι το πεδίο θα ήταν ελεύθερο για τις επόμενες ώρες. Η 32χρονη δέχθηκε την πρόταση και πήγε στο σπίτι του ζευγαριού.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 45χρονη αποφάσισε να γυρίσει σπίτι αμέσως μετά το κομμωτήριο, καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς. Όταν άνοιξε την πόρτα έμελλε να βρεθεί αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη… Η απατημένη γυναίκα έπιασε τον άνδρα της με την ερωμένη του στο κρεβάτι τους. Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους με φωνές, ύβρεις και απειλές.