ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος μαθητή στο Μενίδι: Οργισμένοι και αγανακτισμένοι οι κάτοικοι (vid)

Θάνατος μαθητή στο Μενίδι: Οργισμένοι και αγανακτισμένοι οι κάτοικοι (vid)

Σε... βασίλειο της εγκληματικότητας και της ανομίας έχει εξελιχθεί η περιοχή του Μενιδίου

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι στις Αχαρνές καθώς η περιοχή τους έχει γίνει άντρο κακοποιών, εμπόρων ναρκωτικών και ληστών.

Ακόμη και η αστυνομία παραδέχεται ότι η κατάσταση στο Μενίδι είναι ανεξέλεγκτη με την εγκληματικότητα να έχει «χτυπήσει» κόκκινο.

Αποκορύφωμα αποτελεί ο τραγικός χαμός του 11χρονου αγοριού, από αδέσποτη σφαίρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Στην περιοχή επικρατεί μεγάλη ένταση με κατοίκους να συγκεντρώνονται έξω από το δημαρχείο και να φωνάζουν συνθήματα κατά των Ρομά αλλά και κατά της δημοτικής Αρχής που δεν κάνει, όπως λένε, τίποτα για να αντιμετωπίσει το ζήτημα.

«Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση» δηλώνουν οι κάτοικοι του Μενιδίου και ζητούν από τις Αρχές προστασία καθώς όπως τονίζουν, στην ευρύτερη περιοχή των Αχαρνών «κουμάντο κάνουν οι συμμορίες των Ρομά».

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ζούμε καθημερινά. Ελάτε μια μέρα εδώ και θα καταλάβετε τι περνάμε. Δεν πάει άλλο, θα πάρουμε τις καραμπίνες για προστατεύσουμε τα παιδιά μας και τα σπίτια μας», δηλώνει στο Newsbomb.gr απελπισμένοι κάτοικοι της περιοχής.

«Δεν ζητούμε τίποτα περισσότερο από προστασία. Ο θάνατος του παιδιού ήταν η αφορμή για να δουν κάποιοι την κατάσταση που βιώνουμε. Θέλουμε να μην μας ξεχάσουν, θέλουμε οι Αρχές να δουν επιτέλους το θέμα του Μενιδίου», σημειώνει εκνευρισμένη κάτοικος που μαζί με δεκάδες άλλους διαμαρτυρήθηκαν έξω από το δημαρχείο.

Ο Γιώργος Κουλογιάννης, κάτοικος του Μενιδίου, περιέγραψε τι αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τα πνεύματα οξύνθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μενιδίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σημειώνεται ότι η κηδεία του αδικοχαμένου Μάριου θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (10/6) στην Παναγίτσα ωστόσο μία ώρα νωρίτερα (10:00 π.μ.) έχει προγραμματιστεί πορεία για τη μνήμη του μικρού Μάριου αλλά και διαμαρτυρίας για το θάνατό του από τους κάτοικους της περιοχής.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε την Πέμπτη (08/06/2017) το βράδυ στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών. Ξαφνικά, κατά τη διάρκεια της γιορτής, ο 10χρονος Μάριος κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια συμμαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία». Οι γιατροί έκαναν προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς, όμως, να κατορθώσουν να σώσουν τη ζωή του.

Αρχικά, όλοι πίστεψαν ότι το παιδί λιποθύμησε και απέδωσαν τη λίμνη αίματος που είχε δημιουργηθεί γύρω του σε χτύπημα κατά την πτώση.

Τελικά, όμως, ο ιατροδικαστής έκανε γνωστό ότι το παιδί είχε βολίδα στο πάνω μέρος του κεφαλιού του.

Ακούστε ΕΔΩ αναλυτικά τι είπε ο ιατροδικαστής

Σχετικές ειδήσεις