ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Τετράχρονος έπεσε από μπαλκόνι (vid)

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Τετράχρονος έπεσε από μπαλκόνι (vid)

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη - Τετράχρονοςέπεσε από μπαλκόνι στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση υγείας του άτυχου παιδιού.

Ώρες αγωνίας για ένα τετράχρονο παιδί, το οποίο έπεσε στο κενό από μπαλκόνι πρώτου ορόφου καφετέριας.

Το περιστατικό σημειώθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής (11/06/2017) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον ANT 1, αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο αλλά και η Αστυνομία. Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς-Ο Άγιος Δημήτριος», όπου και νοσηλεύεται.

Όπως αναφέρει το seleo.gr η κατάσταση της υγείας του παιδιού δεν εμπνέει ανησυχία.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η διοικητής του νοσοκομείου, Μελπομένη Τσούγκα, έκανε γνωστό το μικρό αγόρι υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων και θα κρίνουν εάν το παιδί θα χρειαστεί περαιτέρω νοσηλεία ή θα αναχωρήσει για το σπίτι του.

Σύμφωνα δε με την κ. Τσούγκα, παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ΑΝΤ1!

Για το περισταστικό διενεργείται προανάκριση, ενώ σύμφωνα με τον ANT 1 γίνονται έρευνες για τυχόν ευθύνες του ιδιοκτήτη καφετέριας, καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο σημείο όπου έπεσε το παιδί είχαν σπάσει τα προστατευτικά τζάμια.

Σχετικές ειδήσεις