ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Κω: «Με βίασαν δύο άνδρες και το βιντεοσκόπησαν»

Σοκ στην Κω: «Με βίασαν δύο άνδρες και το βιντεοσκόπησαν»

Σοκ έχουν προκαλέσει στην Κω τα όσα κατήγγειλε στις Αρχές μία τουρίστρια από τη Γερμανία. Η γυναίκα υποστήριξε πως έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες. Μάλιστα, όπως ανέφερε, είδε έναν από τους δράστες να βιντεοσκοπεί το βιασμό.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία έπειτα από την καταγγελία Γερμανίδας τουρίστριας, σύμφωνα με την οποία δύο άνδρες τη βίασαν στην Κω.

Η υπόθεση η οποία διερευνάται από την Αστυνομία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/06/2017) όταν, όπως υποστήριξε η ίδια στις Αρχές, επέστρεφε από νυχτερινό μαγαζί στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η νεαρή Γερμανίδα, δύο άγνωστοι άνδρες που πιθανότατα ήταν αλλοδαποί την πλησίασαν και αφού εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ήταν μεθυσμένη την εξανάγκασαν σε σεξουαλική επαφή παρά την θέλησή της. Μάλιστα, όπως αναφέρει το aegeanews.gr, η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι αντιλήφθηκε έναν από τους βιαστές να βιντεοσκοπεί τη σκηνή του βιασμού με το κινητό του.

Η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, εν αναμονή του πορίσματος της εξέτασης που θα δείξει αν πράγματι η τουρίστρια έπεσε θύμα βιασμού.