ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση γιατρού στην εθνική οδό

Θρίλερ με την εξαφάνιση γιατρού στην εθνική οδό

Μεγάλη επιχείρηση των Αρχών στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας, προκειμένου να εντοπιστεί ένας γιατρός, ο οποίος φέρεται να άφησε το βράδυ της Δευτέρας το αυτοκίνητό του στην άκρη του αυτοκινητόδρομου Αθηνών - Πατρών και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του

Η επιχείρηση αναζήτησης θα συνεχίστει καθόλη τη διάρκεια της νύχτας από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του Ταξιάρχου, Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας Νικόλαου Κοτρωνιά στο tempo24.gr, από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Την Τρίτη με το πρώτο φως της ημέρες οι έρευνες θα εντατικοποιηθούν με την εκ νέου συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο συνδρομής εθελοντικών ομάδων.

Εκείνο που προβληματίζει τις Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, είναι το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε σε μια απόσταση περίπου 150 μέτρων, από βενζινάδικο που λειτουργεί στην Ολύμπια Οδό. Πηγές αναφέρουν πως εάν είχε συμβεί κάτι στον αγνοούμενο και ήθελε να ζητήσει βοήθεια, είχε πρόσβαση στο πρατήριο υγρών καυσίμων.

Ο αγνοούμενος, κατά δήλωση των οικείων του είχε εκδηλώσει πρόθεση να ταξιδέψει προς την συγκεκριμένη περιοχή, είναι 45 ετών και πατέρας δυο παιδιών.

Σχετικές ειδήσεις