ΕΛΛΑΔΑ

Ενώπιον ανακριτή ο Μ. Ψωμιάδης

Ενώπιον ανακριτή ο Μ. Ψωμιάδης
Επιβαρυμένος με μια επιπλέον κακουργηματική πράξη, η οποία του απαγγέλθηκε το περασμένο Σάββατο από τον ανακριτή της υπόθεσης, καλείται να λογοδοτήσει σήμερα το

Επιβαρυμένος με μια επιπλέον κακουργηματική πράξη, η οποία του απαγγέλθηκε το περασμένο Σάββατο από τον ανακριτή της υπόθεσης, καλείται να λογοδοτήσει σήμερα το πρωί για τα στημένα ο άλλοτε ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Καβάλας, Μάκης Ψωμιάδης.

Το ραντεβού έχει οριστεί με τον 9ο τακτικό ανακριτή Γιώργο Κασίμη που χειρίζεται την δικογραφία για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων ενώ μέχρι και σήμερα παραμένει κρατούμενος στην ΓΑΔΑ.

Ο «Big Mak» όπως τον αποκαλούν μεταξύ άλλων, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σειρά κακουργηματικών πράξεων που του αποδίδονται.

Μετά το τέλος της απολογίας του, ανακριτής και Εισαγγελέας θα αποφασίσουν για το αν θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το χρονικό της σύλληψης
Για 2,5 ολόκληρους μήνες δεκάδες αστυνομικοί της ασφάλειας αλλά και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας αναζητούσαν τον Μάκη Ψωμιάδη σε ολόκληρη την χώρα, χωρίς όμως να μπορούν να τον εντοπίσουν. Πώς όμως τα είχε καταφέρει ;

Ο «Big MaK», ο μεγαλομέτοχος της Καβάλας, ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν ένας εκ των αρχηγών του κυκλώματος που έστηναν αγώνες ποδοσφαίρου αλλά και για παράνομο στοίχημα, είχε πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας, τουλάχιστον μέχρι χθες...

Ο 55χρονος καταζητούμενος, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του, είχε αλλάξει τουλάχιστον τρεις φορές κρησφύγετο κυρίως στα νότια προάστια της Αττικής, ενώ δεν έβγαινε καθόλου έξω, αφού γνώριζε ότι ένας άνδρας με τα χαρακτηριστικά του δεν θα περνούσε απαρατήρητος και έτσι θα τον έπιανε η αστυνομία.

Ο Μάκης Ψωμιάδης ακόμη και στις τηλεφωνικές συνομιλίες του, τηρούσε τους κανόνες «συνωμοτικότητας», αφού χρησιμοποιούσε συνεχώς διαφορετικά κινητά αλλά και κάρτες sim.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνον στην πολυτελέστατη βίλα της Αναβύσσου όπου συνελήφθη χθες, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 8 συσκευές κινητών τηλεφώνων και 25 κάρτες sim τις οποίες άλλαζε συνεχώς για να μην εντοπιστεί...

Διαβάστε επίσης: Στον εισαγγελέα ο Μ. Ψωμιάδης για εις βάρος του καταδίκες

Πως έφτασαν στα ίχνη του Μάκη Ψωμιάδη

Συνέλαβαν τον Ψωμιάδη