ΕΛΛΑΔΑ

Για τα στημένα απολογείται ο Μ. Ψωμιάδης

Για τα στημένα απολογείται ο Μ. Ψωμιάδης
Το κατώφλι του 9ου τακτικού ανακριτή Γιώργου Κασίμη που χειρίζεται την υπόθεση των στημένων πέρασε στις 12:00 ο Μ. Ψωμιάδης...

Το κατώφλι του 9ου τακτικού ανακριτή Γιώργου Κασίμη που χειρίζεται την υπόθεση των στημένων πέρασε στις 12:00 από τις 11:30 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο το ραντεβού, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ποδοσφαίρου Μάκης Ψωμιάδης.

Οι κατηγορίες που καλείται να αντικρούσει κατά τη διάρκεια της απολογίας του ενώπιον του ανακριτή, αφορούν στα κακουργήματα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της εκβίασης, της απάτης, της δωροδοκίας, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος αλλά και της αλλοίωσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Από την πλευρά του, ο Μάκης Ψωμιάδης χαρακτηρίζει τις εις βάρος του κατηγορίες «φούσκες», ενώ ο συνήγορος υπεράσπισής του, Χρήστος Στάθης, από τη πρώτη στιγμή κάνει λόγο για "αόριστο κατηγορητήριο".

Σύμφωνα με τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του «Big Mak», δεν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες, ενώ όλες οι συνομιλίες του που καταγράφηκαν από το περιβόητο "βαλιτσάκι" της ΕΥΠ και περιλαμβάνονται στη δικογραφία, έχουν γίνει μετά το τέλος των επίμαχων αγώνων που θεωρούνται με βάση τις σχετικές αναφορές αξιωματούχων της ΟΥΕΦΑ από ύποπτοι έως διεφθαρμένοι.

Μετά το πέρας της απολογίας του, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για το εάν θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.