ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Α.Λιόσια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Α.Λιόσια
Λόγω εργασιών σύνδεσης του λιμένα Ν. Ικονίου με το σιδηροδρομικό δίκτυο, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Μεγάλου Αλεξ

Λόγω εργασιών σύνδεσης του λιμένα Ν. Ικονίου με το σιδηροδρομικό δίκτυο, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, περιοχής Δήμου Άνω Λιοσίων.

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από αύριο Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, έως και τις 31 του μήνα.

α) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα από τη χ/θ 0+000 έως τη χ/θ 0+250 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με εξαίρεση των οχημάτων του εργοταξίου.
Κατά την εφαρμογή της συγκεκριμένης κυκλοφοριακής ρύθμισης, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται με εκτροπή μέσω της νέας κατασκευασμένης οδού (μεταξύ της χ/θ 0+000 και της χ/θ 0+410), με μία λωρίδα πλάτους 3,75 μέτρων ανά κατεύθυνση.
β) Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε σαράντα (40) χλμ./ ώρα στο τμήμα από τη χ/θ 0+000 έως τη χ/θ 0+410 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
γ) Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στην περιοχή των έργων.

Η Τροχαία συνιστά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.