Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το πρωί (21/6) στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών

Newsbomb

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το πρωί (21/6) στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα το πρωί, μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής, στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Πάτρα, από το ύψος του Ξυλοκάστρου έως την Ακράτα, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Ειδικότερα, από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης, 21 Ιουνίου, μέχρι τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης, 22 Ιουνίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πάτρα, μεταξύ των κόμβων Ξυλοκάστρου και Δερβενίου.

Επίσης, από τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης, 22 Ιουνίου, μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 23 Ιουνίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πάτρα, μεταξύ των κόμβων Δερβενίου και Ακράτας.

Καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων προς Πάτρα θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, ενώ η κυκλοφορία στο αντίθετο ρεύμα προς Αθήνα θα λειτουργεί κανονικά.

Ακόμη, όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δηλαδή από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 21 Ιουνίου, έως τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 23 Ιουνίου, δεν θα εισπράττονται διόδια στον σταθμό διοδίων του Κιάτου, στην κατεύθυνση προς Πάτρα.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved