ΕΛΛΑΔΑ

Πρέβεζα: Νέο «μπλόκο» σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας (pic&vid)

Πρέβεζα: Νέο «μπλόκο» σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας (pic&vid)

«Μπλόκο» στους πλειστηριασμούς που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στην Πρέβεζα έστησαν πολίτες αλλά και εκπρόσωπο σωματείων στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου της πόλης.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το atpreveza.gr, εκπρόσωποι των σωματείων Οικοδόμων Ν. Πρέβεζας, Ιδ. Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας, Οδηγών, ΟΤΑ, του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΓΝ Πρέβεζας, των συνταξιούχων του Νομού, εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας, της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας και άλλων σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ (ανάμεσά τους ο περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Κώστας Κωτσαντής και οι επικεφαλής της Λ.Σ. στους Δήμους Πάργας και Πρέβεζας, Σωτήρης Γάκης και Γιάννης Νόβας αντιστοίχως) έστησαν «μπλόκο» στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου Πρέβεζας το απόγευμα της Τετάρτης και απέτρεψαν τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας πολίτη στη Δ.Ε. Φαναρίου.

Οι συγκεντρωμένοι «έφραξαν» με τη φυσική τους παρουσία την είσοδο, στο δικαστικό επιμελητή, το δικηγόρο φαρμακευτικής εταιρείας και τη συμβολαιογράφο και εμπόδισαν έτσι τη διεξαγωγή του πλειστηριασμού. Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά που τα σωματεία της Πρέβεζας σταματούν το συγκεκριμένο πλειστηριασμό, ο οποίος πιθανότατα την επόμενη φορά θα διεξαχθεί με ηλεκτρονικό τρόπο.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία διαπραγματεύτηκε για ώρα με τους συγκεντρωμένους, επιχείρησε με ψύχραιμο τρόπο να εισέλθει στο δικαστικό μέγαρο, ωστόσο οι εκπρόσωποι των σωματείων παρέμειναν στις θέσεις τους μέχρι τις 5μ.μ., όταν αποχώρησαν τελικά από το χώρο η συμβολαιογράφος, ο δικηγόρος της εταιρείας και ο δικαστικός επιμελητής.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: atpreveza.gr

Σχετικές ειδήσεις