Επιδότηση νέων αγροτών: Δείτε ποιοι θα εισπράξουν 13 εκατ. ευρώ

Newsbomb

Επιδότηση νέων αγροτών: Δείτε ποιοι θα εισπράξουν 13 εκατ. ευρώ

Πρόκειται για τα αποτελέσματα αξιολόγησης του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κώστα Μπακογιάννη, επικυρώθηκε η ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν από υποψήφιους νέους αγρότες της Στερεάς Ελλάδος, στο πλαίσιο της πρώτης πρόσκλησης για νέους γεωργούς του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης:

Εντάσσονται απευθείας 664 δικαιούχοι για τους οποίους δεν απαιτείται προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών, συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 12.572.500,00 ευρώ.

Υπάρχουν 32 εν δυνάμει δικαιούχοι για τους οποίους απαιτείται η προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών, συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 611.500,00, ενώ 34 αιτήσεις υποψηφίων δικαιούχων κρίθηκαν μη επιλέξιμες και απερρίφθησαν.

Προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να ενημερωθεί για τα αναλυτικά αποτελέσματα της δικής του αίτησης ένταξης θα πρέπει να επισκεφθεί την ηλεκτρονική εφαρμογή του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στην οποία είχε υποβάλλει την αίτηση ένταξής του.

Οι δικαιούχοι που έχουν αντίρρηση επί των αποτελεσμάτων έχουν το δικαίωμα υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής (ένστασης). Η υποβολή των ενστάσεων γίνεται ηλεκτρονικά εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερών.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ

Για πρόγραμμα που δίνει ώθηση στην αγροτική ανάπτυξη της Στερεάς Ελλάδας έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε μία περιφέρεια που βασίζεται στη γη και τον άνθρωπο. Βοηθώντας κάθε νέο να μείνει εδώ, στον τόπο του και να αξιοποιήσει τη γη μας, βάζουμε ένα λιθαράκι να σταματήσει η «αιμορραγία» της μετανάστευσης αλλά και να ανοίξει δρόμος προόδου. Να μπει νέο αίμα στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, να αλλάξουν τα δεδομένα και να γίνουν τα προϊόντα μας ακόμη πιο γνωστά και ανταγωνιστικά. Το θετικό σε όλη αυτή τη προσπάθεια που γίνεται στη Στερεά Ελλάδα είναι ότι δεν μπαίνουν μόνο χέρια στην καλλιέργεια και την παραγωγή, αλλά και μυαλά. Μυαλά νέων ανθρώπων που έχουν τεχνογνωσία και μεράκι γι’ αυτό που κάνουν. Τέτοιες προσπάθειες αγκαλιάζουμε, τέτοιους ανθρώπους στηρίζουμε».

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved