ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός - «Μέδουσα»: Επικίνδυνα φαινόμενα σάρωσαν τη χώρα – Εικόνες που δεν έχετε δει ΠΟΤΕ καλοκαίρι

Καιρός - «Μέδουσα»: Επικίνδυνα φαινόμενα σάρωσαν τη χώρα – Εικόνες που δεν έχετε δει ΠΟΤΕ καλοκαίρι

Καιρός: Το νέο κύμα κακοκαιρίας, που φέρει το όνομα «Μέδουσα» άφησε πίσω του μεγάλες καταστροφές.Ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις «χτύπησαν» τη δυτική Ελλάδα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ενώ σήμερα, Δευτέρα (17/07/2017) τα φαινόμενα θα πλήξουν και την Αθήνα.

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από το «κατάλευκο» Μέτσοβο, όπου το πέρασμα της «Μέδουσας» περικύκλωσε την περιοχή, αφήνοντας πίσω του έναν λευκό κλοιό πάγου, ο οποίος προκάλεσε σοβαρότατες σε αμπελώνες κι άλλες αγροτικές καλλιέργειες.

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, το ύψος του χαλαζιού στο Μέτσοβο έφτασε τα 30 εκατοστά, ενώ οι ισχυρές καταιγίδες προκάλεσαν καταπτώσεις βράχων και μεταφορά φερτών υλικών που προκάλεσαν ζημιές στο οδικό δίκτυο.

Παράλληλα, η κακοκαιρία που έπληξε το απόγευμα της Κυριακής (16/07) την Ήπειρο, προκάλεσε προβλήματα στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του Μετσόβου, της Κόνιτσας, των Τζουμέρκων και του Ζαγορίου.

Από χθες, μηχανήματα της Περιφέρειας Ηπείρου, εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο οδικό δίκτυο.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τις φωτογραφίες

Πηγή φωτογραφίων: epirus-tv-news.gr