ΕΛΛΑΔΑ

Ο σύλλογος «Παναθήναια» και η Karcher, «καθαρίζουν» στου Ψυρρή!

Ο σύλλογος «Παναθήναια» και η Karcher, «καθαρίζουν» στου Ψυρρή!

Αγνώριστη, χωρίς grafitti, μουντζούρες και αφίσες είναι πλέον η οδός Μιαούλη, πίσω ακριβώς από το σταθμό του Μετρό «Μοναστηράκι».

Κάτοικοι του Ψυρρή και καταστηματάρχες, μαζί με εθελοντές του συλλόγου «Παναθήναια» και με τη βοήθεια των πλυστικών μηχανημάτων της Karcher, συγκεντρώθηκαν αποφασισμένοι να σβήσουν από τη γειτονιά, ό,τι χαλούσε την αισθητική τους.

Τοίχοι και πεζοδρόμια απαλλάχθηκαν από πολλά στρώματα αφισών και ξαναβρήκαν το χρώμα τους, ενώ τα πεζοδρόμια πλύθηκαν με τόση αποτελεσματικότητα που δύσκολα κανείς μπορεί να βρει βρωμιά ή αντιαισθητικές κολλημένες τσίχλες!

ΨΥΡΡΗ 1

Η «Καθαρή Δευτέρα» του Ψυρρή ολοκληρώθηκε με την εφαρμογή ειδικού υλικού στους τοίχους, το οποίο κάνει πολύ εύκολο το ξέπλυμα οποιουδήποτε μελλοντικού graffiti, διευκολύνοντας ταυτόχρονα και την αφαίρεση αφισών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Π. Αποστολόπουλος, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στη δράση. Στο τέλος της προσπάθειας η karcher δώρισε ένα σετ καθαριστικών μηχανημάτων στο σύλλογο «Παναθήναια», για να μπορούν οι εθελοντές και οι κάτοικοι να επεμβαίνουν όπου η γειτονιά τους το χρειάζεται!

Σχετικές ειδήσεις