ΕΛΛΑΔΑ

Βγήκε από τη ΜΕΘ ο Ρώσος τουρίστας που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια

Βγήκε από τη ΜΕΘ ο Ρώσος τουρίστας που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια

Εξήλθε της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας τουΠανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, μετά από πολλές ημέρες νοσηλείας, ο Ρώσος τουρίστας, ο οποίος έπαθε δηλητηρίαση μετά από κατανάλωση μανιταριών.

Η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση κι έτσι οι γιατροί αποφάσισαν ότι η νοσηλεία του θα συνεχιστεί στην Παθολογική Κλινική.

Ο 45χρονος έφτασε με την σύζυγο και τα δυο παιδιά τους στην Κρήτη, προκειμένου να κάνουν τις διακοπές τους. Ωστόσο, την πρώτη ημέρα της παραμονής της οικογένειας σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου, η 41χρονη σύζυγος κατέρρευσε και ο 45χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης. Τελικά η γυναίκα του δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε, ενώ ο ίδιος έπεσε σε κώμα.

«Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι επικοινωνεί με το περιβάλλον και φαίνεται ότι υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της υγείας του», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου, Γ. Τασσόπουλος.
Ο άνδρας βρίσκεται υπό την υποστήριξη ψυχολόγου, έχοντας στο πλευρό του και τους συγγενείς του, ανάμεσα στους οποίους και η μητέρα του, που έφτασε στο νησί από τη Ρωσία. Το νοσοκομείο έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη μεταφορά του 45χρονου πίσω στην πατρίδα του.

Πηγή cretapost.gr.

Σχετικές ειδήσεις