ΕΛΛΑΔΑ

Τοποθέτησαν χειροβομβίδα στη πόρτα του ψιλικατζίδικου

Τοποθέτησαν χειροβομβίδα στη πόρτα του ψιλικατζίδικου
Με μία χειροβομβίδα που είχαν κρεμάσει στη πόρτα του ψιλικατζίδικου «υποδέχθηκαν» οι δράστες την άτυχη νεαρή, όπου δίνει μάχη για τη ζωή.

Με μία χειροβομβίδα που είχαν κρεμάσει στη πόρτα του ψιλικατζίδικου στον Κολωνό «υποδέχθηκαν» οι δράστες την άτυχη νεαρή, όπου δίνει μάχη για τη ζωή.

Ωστόσο, πληροφορίες της τελευταίας στιγμής μιλούν για το ενδεχόμενο, οι κακοποιοί να ήθελαν να «χτυπήσουν» τον αδερφό του θύματος και όχι την ίδια, καθώς φαίνεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για ναρκωτικά και άλλα αδικήματα.

Την υπόθεση εξετάζει το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας.

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 8:00 το πρωί όταν η άτυχη 21χρονη αλβανικής καταγωγής πήγε να ανοίξει το κατάστημα ψιλικών στον Κολωνό, στη συμβολή των οδών Χρυστομάνου και Δράμας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, η γυναίκα βρήκε κρεμασμένη στην πόρτα της εισόδου μία σακούλα. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα στη σακούλα υπήρχε μία χειροβομβίδα. Η 21χρονη ανυποψίαστη άνοιξε τη σακούλα με αποτέλεσμα να σκάσει η χειροβομβίδα στα χέρια της.

Ωστόσο, για καλή της τύχη η χειροβομβίδα ήταν ανάμεσα από περιοδικά απορροφώντας την έκρηξη, η οποία "σήκωσε" στο πόδι την περιοχή, ενώ δημιουργήθηκε μικρός κρατήρας στο πεζοδρόμιο και προξένησε ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος.

Διαβάστε επίσης: Ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα στον Κολωνό