ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός Κως: Επτά οι σοβαρά τραυματίες - Ακρωτηριάστηκε και στα δύο πόδια ο ένας

Σεισμός Κως: Επτά οι σοβαρά τραυματίες - Ακρωτηριάστηκε και στα δύο πόδια ο ένας

Επτά είναι οι σοβαρά τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τα ξημερώματα την Κω, ενώ άγνωστος παραμένει ο ακριβής αριθμός των πιο ελαφρά τραυματιών που εξακολουθούν να νοσηλεύονται στην Κω.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) διακομίζονται με ελικόπτερο Σινούκ, τέσσερα άτομα η κατάσταση των οποίων κρίνεται σοβαρή. Πρόκειται για δύο Έλληνες και δύο Σουηδούς, οι οποίοι τραυματίστηκαν ενώ διασκέδαζαν στο μπαρ της Κω που ισοπεδώθηκε από τον σεισμό. Ένας εξ’ αυτών έχει ακρωτηριαστεί στα δύο κάτω άκρα, ένας άλλος έχει παρουσιάσει εγκεφαλική αιμορραγία και ο τρίτος φέρει τραύματα στο πρόσωπο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ακόμη τρεις σοβαρά τραυματίες διακομίζονται σε νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να αντιμετωπιστεί πιο αποτελεσματικά η κατάσταση της υγείας τους. Πρόκειται για έναν Έλληνα, έναν Τούρκο και μία Νορβηγίδα.

Υπενθυμίζεται πως από την ισχυρή σεισμική δόνηση σκοτώθηκαν δύο τουρίστες που έκαναν τις διακοπές τους στο νησί της Κω, ένας σουηδικής και ένας τουρκικής καταγωγής.

Σχετικές ειδήσεις