Σεισμός Κως: Στον «χορό» των Ρίχτερ το νησί – Στους 200 οι μετασεισμοί
Στον «χορό» των Ρίχτερ εξακολουθεί να κινείται η Κως, καθώς μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 200 μετασεισμοί, οι οποίοι ακολούθησαν αυτόν των 6,7 βαθμών που έγινε τα ξημερώματα.
00.00/
Σύμφωνα με τον διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκη Τσελέντη, εξ’ αυτών οι 15 είχαν ένταση μεγαλύτερη από 4 Ρίχτερ. Ο ίδιος εκτίμησε ότι είναι μεγάλη η πιθανότητα ο σεισμός που συνέβη στις 1:30 μετά τα μεσάνυχτα να ήταν ο κύριος.
Από την σεισμική δόνηση σκοτώθηκαν δύο τουρίστες στην Κω και τραυματίστηκαν δεκάδες άτομα, επτά εκ των οποίων βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση και διακομίστηκαν σε Κρήτη και Αθήνα. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη γειτονική Τουρκία, όπου τραυματίστηκαν ελαφρά πάνω από 350 άνθρωποι και προκλήθηκαν ζημιές στο Μπόντρουμ.
Διαβάστε επίσης
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή