ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός Κως: Εικόνες ταλαιπωρίας στο αεροδρόμιο της Κω - Μέχρι και αντίσκηνα έχουν στήσει

Σεισμός Κως: Εικόνες ταλαιπωρίας στο αεροδρόμιο της Κω - Μέχρι και αντίσκηνα έχουν στήσει

Κανονικά λειτουργεί το αεροδρόμιο στο νησί της Κω μετά τον φονικό σεισμό 6,6 Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Αποστολή στην Κω: Λευτέρης Σουχάιμπ

Όπως τόνισε μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, «το αεροδρόμιο της Κω θα λειτουργήσει κανονικά καθώς δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε το νησί».

Στο μεταξύ Έλληνες και ξένοι τουρίστες που βρίσκονταν στο νησί για διακοπές έχουν στήσει μέχρι και αντίσκηνα στο αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου με την πρώτη ευκαιρία να κλείσουν εισιτήριο και να φύγουν από το νησί μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος για να το κάνουν καθώς το λιμάνι του νησιού υπέστη σοβαρές ζημιές και έχει κριθεί προσωρινά ανενεργό.

Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες από την κατάσταση που επικρατεί έξω από το αεροδρόμιο στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ΕΔΩ τις τελευταίες ειδήσεις για τον φονικό σεισμό

Δωρεάν οι μετακινήσεις με τα λεωφορεία της Κω

Με εντολή του Δημάρχου Κω κ. Γιώργου Κυρίτση, από σήμερα και μέχρι την πλήρη ομαλοποίηση της κατάστασης στο νησί, οι μετακινήσεις των πολιτών και των επισκεπτών της Κω με τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας θα είναι δωρεάν.

Είναι μία κίνηση στήριξης των πολιτών της Κω αλλά και μία έμπρακτη χειρονομία αγάπης και ευγνωμοσύνης προς τους επισκέπτες μας που μας στηρίζουν και εμπιστεύονται την Κω για τις διακοπές τους.

Σχετικές ειδήσεις