ΕΛΛΑΔΑ

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το σοκαριστικό τροχαίο στην Κύμη

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το σοκαριστικό τροχαίο στην Κύμη

Ανείπωτη θλίψη στην Κύμη μετά τη τραγωδία που σημειώθηκε το Σάββατο (22/07) στην άσφαλτο. Οι κάτοικοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πώς χάθηκαν τόσα άδικα τρία νέα παιδιά.

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ – Η ΑΤΥΧΗ 26ΧΡΟΝΗ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Η νυχτερινή διασκέδαση των 5 φίλων στην παραλία της Κύμης μόλις είχε τελειώσει και επέστρεφαν σπίτια τους με το πολυτελές τζιπ, που οδηγούσε ο αρραβωνιαστικός της 26χρονης Κατερίνας.

Στον παραλιακό δρόμο, όμως, μεταξύ Στομίου και Πλατάνας έγινε το κακό... Το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και χτύπησε πάνω στο κράσπεδο, καταλήγοντας δευτερόλεπτα αργότερα στη θάλασσα.

Η νεαρή κοπέλα, ένας 30χρονος και ένας 38χρονος κάθονταν στο πίσω κάθισμα. Πυροσβέστες και τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ βρήκαν την 26χρονη νεκρή στην θάλασσα, ενώ τα άλλα δυο άτομα είχαν εγκλωβιστεί μέσα στα συντρίμμια του κάμπριο αυτοκίνητου.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Θρήνος έχει απλωθεί στην Πύλο, όπου μεγάλωσε η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο. Η πανέμορφη κοπέλα ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέστορος. Είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του αυτοκινήτου Χρήστο Καραβά, 31 ετών. Εκείνος σώθηκε και είναι ανάμεσα στους δύο τραυματίες...

ΤΡΟΧΑΙΟ 2

Το ζευγάρι δεν πρόλαβε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι φίλοι του ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη...

Στο νοσοκομείο δίνει τη δική του μάχη μετά το τροχαίο και συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης ηλικίας 31 ετών. Εκτός από την 26χρονη Κατερίνα, στο τροχαίο «έσβησαν» ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής.

Σχετικές ειδήσεις