ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη απόφαση: Διώχνουν από τη χώρα τα παιδιά της δολοφονημένης μεσίτριας

Απίστευτη απόφαση: Διώχνουν από τη χώρα τα παιδιά της δολοφονημένης μεσίτριας

Ανακαλείται η άδεια παραμονής των δυο ανήλικων παιδιών της άτυχης Ντιάνα, τα οποία έμεναν στην Ελλάδα με την γιαγιά τους και την αδελφή τους.

Μια απόφαση - σοκ έρχεται να δώσει ένα ακόμα «χτύπημα» στα ανήλικα παιδιά που θρηνούν τη μητέρα τους, η οποία -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- δολοφονήθηκε από έναν 38χρονο ειδικευόμενο αγγειοχειρουργό, του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ΕΔΩ για την υπόθεση

Τώρα, η ελληνική Πολιτεία, έρχεται -όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα "Espresso"- και ζητά από τα παιδιά να εγκαταλείψουν το σπίτι τους και τη χώρα, ανακαλώντας τις άδειες παραμονής τους.

Σύμφωνα με την απόφαση, ανακαλούνται οι άδειες παραμονής της νεκρής γυναίκας (!) και των ανήλικων παιδιών, που είχε από τον πρώτο γάμο της, και αυτά θα πρέπει να επιστρέψουν στη Γεωργία.

Αυτή την εποχή, τα παιδιά ζουν στη Θεσσαλονίκη με τον πατριό τους, την αδελφή τους και τη γιαγιά τους και προσπαθούν να ξεπεράσουν τη μητρική απώλεια. Ο πατριός τους τα έχει σαν δικά του παιδιά, σημειώνει η εφημερίδα, και πλέον πρέπει να βρει λύση με την παραμονή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά ζουν χρόνια στην Ελλάδα και πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία, όμως με μια γραφειοκρατική απόφαση «βαφτίζονται» παράνομα και πρέπει να τα εγκαταλείψουν όλα και να φύγουν.

Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Απριλίου, είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της 36χρονης Ντιάνα από το σύζυγό της ενώ την ίδια ημέρα η γυναίκα είχε ιατρικό ραντεβού στο Ιπποκράτειο.

Το πτώμα της βρέθηκε σε ρέμα στο Παλιούρι και οι αστυνομικοί έβαλαν στο «κάδρο» των ερευνών τους τον 38χρονο αγγειοχειρουργό με τον οποίο είχε το ραντεβού. Ο γιατρός συνελήφθη για τη δολοφονία της, αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά τελικά παραδέχθηκε ότι η γυναίκα έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της επέμβασης που της έκανε ο ίδιος και απέδωσε το θάνατό της στο φάρμακο της αναισθησίας που της χορηγήθηκε.

Διαβάστε ΕΔΩ την ομολογία του αγγειοχειρουργού

Σχετικές ειδήσεις