ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση αεροσκάφους στη Λάρισα: Βουβός πόνος στην κηδεία του Διονύση Τσεκούρα

Πτώση αεροσκάφους στη Λάρισα: Βουβός πόνος στην κηδεία του Διονύση Τσεκούρα

Θρήνος και θλίψη επικράτησε κατά τη διάρκεια της κηδείας του Διονύση Τσεκούρα που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τετάρτης (26/7) όταν το αεροσκάφος της Αερολέσχης Λάρισας που επέβαινε κατέπεσε στην περιοχή Δένδρα.

Η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (27/7) στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου όπου συγγενείς, φίλοι και γνωστοί είπα το τελευταίο «αντίο».

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος, η μητέρα και οι δύο κόρες του άτυχου 43χρονου που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους…

Ο Διονύσης Τσεκούρας, μεγαλωμένος στην Αμφιλοχία, είχε καταφέρει να δημιουργήσει τη δική του «αυτοκρατορία» στο χώρο του καφέ στην περιοχή, αφού ήταν ο γενικός αντιπρόσωπος πασίγνωστης εταιρείας καφέ στην Θεσσαλία. Αρκετά γνωστός στη Λάρισα, παντρεμένος με τη σύζυγό του Ελένη και πατέρας δύο παιδιών, αφιέρωνε τον ελεύθερο χρόνο του στη μεγάλη του αγάπη: τις πτήσεις στους αιθέρες.

1 copy

Πετούσε με κάθε ευκαιρία που του δινόταν, ενώ όπως εξηγούσαν φίλοι του, «ήταν τόσο μεγάλη η αγάπη του για τα αεροπλάνα, που αν μπορούσε να μας πετάξει όλους μαζί, θα το είχε κάνει». Ο προσωπικός λογαριασμός του στο facebook εξάλλου, ήταν γεμάτος από φωτογραφίες με αεροσκάφη, σε κάποιες από τις οποίες πρωταγωνιστούσε και ο ίδιος.

Σχετικές ειδήσεις