ΕΛΛΑΔΑ

Κορυδαλλός: Από τύχη σώθηκε η 29χρονη – Η αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε την κοιλιά της

Κορυδαλλός: Από τύχη σώθηκε η 29χρονη – Η αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε την κοιλιά της

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του τραυματισμού της 29χρονης, από αδέσποτη σφαίρα, έξω από κομμωτήριο στον Κορυδαλλό.

Η γυναίκα σώθηκε από καθαρή τύχη, καθώς η σφαίρα την χτύπησε στο πίσω μέρος του σώματός της και διαπέρασε την κοιλιά της. Οι γιατροί στο Αττικό νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε, την υπέβαλαν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον σοβαρό τραυματισμό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, η 29χρονη έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης (1/8), στην οδό Ταξιαρχών 16. Η 29χρονη καθόταν με την παρέα της σε καφετέρια που βρίσκεται δίπλα στο κομμωτήριο.

Ξαφνικά, μία ομάδα αποτελούμενη από 6 με 7 άτομα πλησίασε τον ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου που βρισκόταν έξω από το κατάστημά του μαζί με δύο κοπέλες, και άρχισε να πυροβολεί. Μία από τις σφαίρες χτύπησε την 29χρονη και οι άλλες διαπέρασαν τη βιτρίνα του κομμωτηρίου, προκαλώντας ζημιές.

Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε έξι προσαγωγές υπόπτων για εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ ταυτόχρονα συγκεντρώνουν υλικό από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων, όπου ενδεχομένως έχει καταγραφεί η επίθεση. Τα κίνητρα των δραστών μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα.

Σχετικές ειδήσεις