ΕΛΛΑΔΑ

Εξιτήριο μετά από 2,5 μήνες νοσηλείας πήρε η ηθοποιός Κατερίνα Βρανά

Εξιτήριο μετά από 2,5 μήνες νοσηλείας πήρε η ηθοποιός Κατερίνα Βρανά

Στο σπίτι της επέστρεψε σήμερα η βραβευμένηStand Up Comedian Κατερίνα Βρανά, μετά την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και η οποία την υποχρέωσε να παραμείνει υπό νοσηλεία για 2,5 μήνες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, η ηθοποιός πήρε εξιτήριο την Τετάρτη (9/8).

Προηγουμένως, η Βρανά είχε νοσηλευτεί για ένα μήνα σε νοσοκομείο της Μαλαισίας, όπου είχε υποβληθεί σε επείγουσα σκωληκοειδεκτομή και ειλεοστομία, λόγω ευρημάτων φλεγμονής ειλεού και τυφλού.

Μετεγχειρητικά είχε εμφανίσει βαρύτατο σηπτικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια.

Κατά την εισαγωγή της στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την ανέλαβε ομάδα εξειδικευμένων γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (χειρουργοί, λοιμωξιολόγοι, ηπατολόγοι, νευρολόγοι, οφθαλμίατροι, αιματολόγοι, αναισθησιολόγοι, γαστρεντερολόγοι), όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της υπεβλήθη στο σύνολο των ενδεδειγμένων θεραπευτικών πράξεων, συντηρητικών και επεμβατικών, με αποτέλεσμα την προοδευτική βελτίωση της γενικής κατάστασής της.

Όπως επισημαίνεται, το επόμενο διάστημα η ηθοποιός θα παρακολουθείται τακτικά από τους γιατρούς του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και θα ακολουθήσει κύκλο φυσιοθεραπείας.

Σχετικές ειδήσεις