ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτό τροχαίο στη Ζάκυνθο: Απανθρακώθηκε 26χρονος μετά από έκρηξη σε ΙΧ

Φρικτό τροχαίο στη Ζάκυνθο: Απανθρακώθηκε 26χρονος μετά από έκρηξη σε ΙΧ

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της Ζακύνθου από το φρικτό τροχαίο με θύμα έναν 26χρονο.

Τραγωδία στην άσφαλτο εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (11/08/2017) στην περιοχή του Σαρακινάδου στη Ζάκυνθο, όταν 26χρονος κάτοικος του νησιού απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, έπειτα από σύγκρουση με φορτηγό.

Λίγο πριν από τις 07:00 το πρωί, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με φορτηγό που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών ενώ μετά από λίγα δευτερόλεπτα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έγινε έκρηξη, με αποτέλεσμα τα οχήματα να τυλιχθούν στις φλόγες.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο οδηγός του φορτηγού, ελαφρά τραυματισμένος μπόρεσε να βγει από το όχημα, αλλά δυστυχώς ο 26χρονος δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες αφού έσβησαν τη φωτιά από τα οχήματα ανέσυραν απανθρακωμένο τον 26χρονο.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ζακύνθου.