ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με τον θάνατο τουρίστριας στη Χερσόνησο: Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ

Μυστήριο με τον θάνατο τουρίστριας στη Χερσόνησο: Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο μίας 20χρονης τουρίστριας, που απολάμβανε τις διακοπές της στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το βράδυ της 15ης Ιουλίου, η μητέρα από τη Βρετανία, Dionne Abrahams, επέστρεψε μόνη της στο ξενοδοχείο, μετά από μία βραδιά διασκέδασης.

Περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα έπεσε από παράθυρο του ξενοδοχείου και άφησε την τελευταία της πνοή στη διαδρομή για το νοσοκομείο, καθώς υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τις συνθήκες θανάτου της, διερευνούν τόσο οι βρετανικές όσο και οι ελληνικές αρχές, αλλά και η οικογένεια της νεαρής κοπέλας, ενώ η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση έχει προσδιοριστεί για τις 6 Νοεμβρίου στο Βρετανικό δικαστήριο του Black Country.

Όπως ανέφερε ο δικαστής Zafar Siddique «Είναι σημαντικό να μάθουμε ποιος ήταν μαζί της τη μοιραία νύχτα, ποιος την είδε τελευταίος. Μάθαμε ότι ταξίδεψε με φίλους και πρέπει να μάθουμε αν διέμενε με κάποιον άλλον στο δωμάτιο, όλα αυτά τα ερωτήματα θα πρέπει να απαντηθούν».

Σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών αρχών, η κοπέλα έκανε διακοπές στην Κρήτη με κάποιο φίλο της.

Η ΕΛΑΣ αποδίδει τον θάνατο της 20χρονης σε αυτοκτονία. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αναφέρουν πως η κοπέλα την προηγούμενη ημέρα είχε εκμυστηρευτεί στον φίλο της ότι ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της, ενώ σε κάμερα ασφαλείας καταγράφεται να μπαίνει στο χώρο του ξενοδοχείου και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούγεται ένας γδούπος.
Φως στις συνθήκες θανάτου της αναμένεται να ρίξουν και τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης, που αναμένεται να βγουν τις προσεχείς ημέρες.

Σχετικές ειδήσεις