ΕΛΛΑΔΑ

Σκληρές εικόνες: Σκυλιά επιτέθηκαν σε πρώην αστυνομικό - «Ήθελαν να με δαγκώσουν στο λαιμό» (pics)

Σκληρές εικόνες: Σκυλιά επιτέθηκαν σε πρώην αστυνομικό - «Ήθελαν να με δαγκώσουν στο λαιμό» (pics)

Άγρια επίθεση από δυο μεγαλόσωμα σκυλιάτην ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του,δέχτηκε ένας 52χρονος Λαμιώτης,το βράδυ της Τετάρτης (16/8).

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής στη Φθιώτιδα γλίτωσε παρά τρίχα τα χειρότερα, καθώς τα σκυλιά τον έριξαν στο έδαφος και εκείνος έδωσε μάχη για να σωθεί.

Ο άνδρας διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Λαμίας, αφού οι δαγκωματιές στα χέρια και στα πόδια, όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες, ήταν πολύ βαθιές.

«Τα δύο σκυλιά μου επιτεθήκαν με σαφή πρόθεση να με δαγκώσουν στο λαιμό και το κεφάλι...», περιγράφει ο 52χρονος, ακόμη ταραγμένος από το σοβαρό επεισόδιο. «Όταν με πέταξαν κάτω έδωσα πραγματική μάχη για να αποφύγω να με δαγκώσουν στο λαιμό και στο κεφάλι....», αναφέρει.

Δύο γείτονες που αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβη προσέτρεξαν να βοηθήσουν τον 52χρονο και ο ένας εξ’ αυτών τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες.

«Πολλές φορές επιστρέφω από αυτόν τον δρόμο με την κόρη μου. Δε θέλω να σκεφτώ τι θα συνέβαινε αν στη θέση μου ήταν μία γυναίκα ή κάποιο παιδί μόνο του», σημειώνει ο 52χρονος.

Ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής υπέβαλε μήνυση εναντίον ενός 75χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος που ταΐζει τα συγκεκριμένα σκυλιά και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Πρόκειται για συνταξιούχο της ΔΕΗ που μένει εδώ και πέντε περίπου χρόνια στο σημείο μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Στο παρελθόν έχουν γίνει κι άλλες καταγγελίες για τα συγκεκριμένα σκυλιά, που φέρονται να έχουν επιτεθεί και εναντίον μίας γυναίκας, που περνούσε από το σημείο έχοντας μαζί της ένα μωρό, μέσα σε καροτσάκι.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery του newsbomb.gr.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχετικές ειδήσεις