ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Μεθυσμένοι τουρίστες πήγαν να σώσουν 14χρονη και παραλίγο να πνιγούν!

Χανιά: Μεθυσμένοι τουρίστες πήγαν να σώσουν 14χρονη και παραλίγο να πνιγούν!

Παραλίγο τραγωδία σε θάλασσα της Κρήτης όταν μεθυσμένοι τουρίστες επιχείρησαν να σώσουν ένα κοριτσάκι που πάλευε με τα κύματα, με τον έναν να μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Όλα ξείνησαν όταν ένα 14χρονο κοριτσάκι από την Τσεχία που έκανε τις διακοπές της στα Χανιά βούτηξε στη θάλασσα της Αγίας Μαρίνας.

Τα ισχυρά ρεύματα και τα κύματα παρέσυραν το μικρό κορίτσι που φώναζε για βοήθεια. Ο ναυαγοσώστης που υπήρχε στην περιοχή έσπευσε στη θάλασσα για να το σώσει και το απομάκρυνε από τα νερά με ασφάλεια, όπως μεταδίδει το cretapost.gr.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της μικρής μαζί με την παρέα του βούτηξαν στη θάλασσα, έχοντας ωστόσο καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ.

«Την ώρα που έχω βγάλει με ασφάλεια το κορίτσι βλέπω τον πατέρα της μικρής και τρία ακόμα άτομα να παλεύουν με τα κύματα μην μπορώντας να βγουν έξω. Αμέσως μπαίνω στη θάλασσα μαζί με έναν συνάδελφο ναυαγοσώστη και τους σώζουμε. Ωστόσο ο ένας ήπιε πολύ νερό και χρειάστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου», ανέφερε στο cretapost, ο υπεύθυνος της Ναυαγοσωστικής Σχολής Ρεθύμνου, Παύλος Λιτινάκης.

Σχετικές ειδήσεις