ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις - Πετρούπολη: Τραύματα από μαχαίρι έφερε η κόρη - Στο στόχαστρο ο πατέρας

Ραγδαίες εξελίξεις - Πετρούπολη: Τραύματα από μαχαίρι έφερε η κόρη - Στο στόχαστρο ο πατέρας

Διαστάσεις θρίλερ αποκτά η υπόθεση με τον πατέρα και την κόρη που απεγκλωβίστηκαν το πρωί της Τετάρτης 30/08/2017 από φλεγόμενο διαμέρισμα στην Πετρούπολη και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η 18χρονη φέρει ελαφρά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και το χέρι της.

Με βάση τις ίδιες πηγές ο 55χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Μαρτυρίες από γείτονες αναφέρουν ότι πριν εκδηλωθεί η πυρκαγιά ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα.

Να σημειώσουμε ότι προς το παρόν παραμένει άγνωστο τι προηγήθηκε της φωτιάς και αν ο πατέρας τραυμάτισε την κόρη του ενώ ακόμη δεν έχει γνωστή η αιτία που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι η κοπέλα εντοπίστηκε με αίματα στο πρόσωπό της και ο πατέρας φέρεται να τραυμάτισε την 17χρονη, ενώ στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα όπου διέμεναν.

Την ίδια ώρα οι γείτονες αναφέρουν πως από το διαμέρισμα άκουγαν συχνά τσακωμούς και φωνές κάνοντας λόγο για ενδοοικογενειακά προβλήματα.

Πατέρας και κόρη, 55 και 18 ετών αντίστοιχα, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι δυο τους, απεγκλωβίστηκαν λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί, από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι έσπευσαν να σβήσουν φωτιά σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Κύπρου στην Πετρούπολη.

Διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παμμακάριστος, σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο γύρω στις 10.30 το πρωί.

Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και έφεραν ελαφρά εγκαύματα.

Σχετικές ειδήσεις