ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Θρήνος για τον τραγικό χαμό του μαθηματικού - Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

Πάτρα: Θρήνος για τον τραγικό χαμό του μαθηματικού - Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Πατρινό Νώντα Καρύμπαλη, τον μαθηματικό που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια αναρρίχησης στην περιοχή του Κιάτου.

Η κηδεία του πρόκειται να γίνει σήμερα στον Άγιο Μηνά Λεύκας, στο Β΄ Δημοτικό Νεκροταφείο.

Η μεγάλη αγάπη του Νώντα Καρύμπαλη για την αναρρίχηση έμελλε να αποβεί μοιραία για τη ζωή του. Ο άτυχος εκπαιδευτικός έχασε την ισορροπία του ενώ έκανε αναρρίχηση σε πλαγιά, έπεσε και τραυματίστηκε θανάσιμα στον αυχένα, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Η είδηση του θανάτου του εκπαιδευτικού, βύθισε στο πένθος τους φίλους και τους μαθητές του, οι οποίοι κατέκλεισαν το προφίλ του στο facebook με μηνύματα.

Ολοι κάνουν λόγο για την ανθρωπιά, το ήθος και την ευγένειά του και εύχονται «καλό ταξίδι» στον δάσκαλο και πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο:

«Νώντα ο Θεός να αναπαύει την ψυχούλα σου. Και να δίνει δύναμη στην οικογένειά σου. Καλό παράδεισο», «Δάσκαλε κατέκτησες την μεγαλύτερη κορυφή... Θα σε βρίσκουμε σε κάθε βουνό.... Καλή ανάβαση...», «Καλό ταξίδι δάσκαλε μου, δεν θα ξεχάσω ποτέ την πολύτιμη βοήθεια σου στην επιτυχία μου αλλά κυρίως το ήθος σου και την ευγένειά σου. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου», «Καλό ταξίδι δάσκαλε, φίλε μα πάνω από όλα καλέ άνθρωπε.... απίστευτος άνθρωπος... απίστευτη ψυχή.... έκανες τόσα πράγματα.... πάντα στις καρδιές μας!!!!», είναι μερικά από τα μηνύματα των φίλων του Νώντα Καρύμπαλη.

Σχετικές ειδήσεις