ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία κατά Καρακούλια για τα στημένα

Νέα στοιχεία κατά Καρακούλια για τα στημένα
Τα στοιχεία αυτά αφορούν σε χρηματικά ποσά που συνδέονται με παράνομο στοιχηματισμό...

Νέα στοιχεία σε βάρος του ήδη προφυλακισμένου για την υπόθεση των στημένων Βασίλη Καρακούλια (booker), εντόπισε σύμφωνα με πληροφορίες ο 9ος τακτικός ανακριτής Γιώργος Κασίμης.

Τα στοιχεία αυτά αφορούν σε χρηματικά ποσά που φέρονται να συνδέονται με παράνομο στοιχηματισμό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στους λογαριασμούς του κατηγορούμενου βρέθηκαν περί τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Ο Β. Καρακούλιας βρίσκεται ήδη στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Σημειώνεται ότι ο γνωστός booker έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης, η οποία ωστόσο, όπως εκτιμάται, θα απορριφθεί μετά την αποκάλυψη των νέων στοιχείων εις βάρος του.

Κατάθεση Σοφοκλή Πιλάβιου

Νωρίτερα κατέθεσε με την ιδιότητα του μάρτυρα ενώπιον του κ. Κασίμη ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος. Ο τελευταίος προτάθηκε από την πλευρά του Μάκη Ψωμιάδη ως μάρτυρας υπεράσπισής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πιλάβιος υποστήριξε στην κατάθεση ότι ουδέποτε δέχτηκε πιέσεις για διαιτητές. Εξάλλου όπως είπε «ο διαιτητής δεν είναι ο κρίσιμος παράγοντας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα.

Μάλιστα αναφερόμενος στους διαιτητές που ακούγονται στις συνομιλίες των «πρωταγωνιστών» της υπόθεσης των στημένων τόνισε ότι «γι αυτούς υπάρχουν άριστες εκθέσεις».