ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφία σοκ: Πολυτελές γιοτ πέρασε ξυστά από πλοίο της γραμμής στη Μύκονο

Φωτογραφία σοκ: Πολυτελές γιοτ πέρασε ξυστά από πλοίο της γραμμής στη Μύκονο

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία που δείχνει ένα πολυτελές γιοτ να περνάει ξυστά μπροστά από το πλοίο της γραμμής Tera Jet, στη Μύκονο.

Το πλοίο είχε κατεύθυνση προς το λιμάνι, προκειμένου να δέσει στην προβλήτα και όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς βλέποντας τη φωτογραφία που δημοσιεύει αποκλειστικά το Cyclades24.gr, από τύχη δεν σημειώθηκε μία ακόμη ναυτική τραγωδία.

Σε επικοινωνία που είχε το ειδησεογραφικό site με τον δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά σχετικά με το συμβάν, δήλωσε: «Είναι ανεπίτρεπτες και ανεύθυνες τέτοιες συμπεριφορές στη θάλασσα. Τις καταδικάζω απερίφραστα. Με τις ανθρώπινες ζωές δεν παίζουμε! Πρέπει όλοι οι χειριστές ταχύπλοων και γιοτ αναψυχής να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να τηρούν αυστηρά τους κανόνες ασφαλούς πλοήγησης. Δυστυχώς κάθε χρόνο καταγράφονται αρκετές παραβάσεις από το Λιμενικό Σώμα Μυκόνου με το οποίο είμαστε διαρκώς σε ανοιχτή επικοινωνία. Πιστεύω ότι μέχρι τώρα, οι εντατικοί έλεγχοι του Λιμενικού μας έχουν σώσει από τα χειρότερα. Και για το εν λόγω περιστατικό θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.»

Σχετικές ειδήσεις