ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Χαροπαλεύει η 18χρονη – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Χαροπαλεύει η 18χρονη – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Η κοπέλα φέρει πολλαπλές κακώσεις και οι γιατροί δίνουν μάχη για την κρατήσουν στη ζωή

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης η 18χρονη τραυματίας από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της συμπρωτεύουσας και το επόμενο 24ωρο είναι κρίσιμο για την πορεία της υγείας της.

«Η κοπέλα φέρει παρά πολλές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο» δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Εμμανουηλίδης. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι «η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της καθώς έχει πολλαπλές κακώσεις στο θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα, παρακολουθείται από όλο το εύρος των ιατρικών ειδικοτήτων και χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο.

Όσον αφορά τα θύματα του τροχαίου, ο 22χρονος διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου και υπέκυψε στα τραύματα του. Οι δύο επιβαίνοντες (ηλικίας 51 και 28 ετών) που κατέληξαν στο τόπο του δυστυχήματος έχουν μεταφερθεί στο ΓΝ «Ο Άγιος Δημήτριος» και στο ΓΝ «Γ. Παπανικολάου» αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Σχετικές ειδήσεις