ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή! Αυτοί οι δρόμοι της Αθήνας κλείνουν για τα αυτοκίνητα

Προσοχή! Αυτοί οι δρόμοι της Αθήνας κλείνουν για τα αυτοκίνητα

Σε αυτούς τους δύο δρόμουςτου Εμπορικού Τριγώνου της Αθήνας, δενθα μπορείτε από αύριοΠέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, να οδηγείτε.

Σε δρόμους αποκλειστικά για πεζούς μετατρέπονται από την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, οι οδοί Αβραμιώτου και Καρόρη, στο πλαίσιο του μεγάλου έργου της αποκατάστασης του Εμπορικού Τριγώνου της Αθήνας.

Όπως σημειώνει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τους τελευταίους πέντε μήνες, ο δήμος Αθηναίων έχει πεζοδρομήσει οκτώ δρόμους, στο Εμπορικό Τρίγωνο και συγκεκριμένα τις οδούς: Βύσσης, Καΐρη, Αγάθωνος, Καρόρη (έως Βορέου), Πολυκλείτου, Βλαχάβα, Χρυσοσπηλιωτίσσης και Νικίου, οι οποίοι λειτουργούν πλέον ως πεζόδρομοι.

«Οι πεζοδρομήσεις που έχουμε κάνει έως σήμερα στο Εμπορικό Τρίγωνο δίνουν νέα ώθηση σε μία πολύ σημαντική περιοχή του κέντρου» δηλώνει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας ότι «οι εργασίες αποκατάστασης έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών και των εμπόρων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, καθώς και των επισκεπτών που γίνονται ολοένα και περισσότεροι».

Σχετικές ειδήσεις