ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στο Σούνιο: Ποιο είναι το θύμα, πότε και πώς εκτελέστηκε

Θρίλερ στο Σούνιο: Ποιο είναι το θύμα, πότε και πώς εκτελέστηκε

Πεπεισμένοι σε ποσοστό άνω του ... 99% είναι οι αρμόδιοι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής για την ταυτότητα του ανθρώπου, τα οστά του οποίου βρέθηκαν σεσακ βουαγιάζ μέσα σε μεταλλευτικό πηγάδι στο Σούνιο.

ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΈΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr το θρίλερ άρχισε να ξεδιπλώνεται με την σχεδόν δεδομένη λύση του γρίφου για την ταυτότητα του θύματος, όταν στα εγκληματολογικά εργαστήρια «ανατάχθηκαν» οι δύο πιστωτικές κάρτες που είχαν βρεθεί κατεστραμμένες σε κοντινή υπαίθρια χωματερή και προέκυψε ένα ονοματεπώνυμο.

Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για σεσημασμένο άτομο για απάτες, η σημερινή ηλικία του οποίου θα ήταν 64 χρόνων. Στην προσπάθεια αναζήτησης τους, λήφθηκαν καταθέσεις από τα δύο αδέλφια του, τα οποία είπαν στους αστυνομικούς ότι εδώ και πολλά χρόνια είχαν διαταραχτει οι σχέσεις, με αποτέλεσμα να μην έχουν κανένα νέο ή πληροφορία γι αυτον σε βάθος χρόνου που ξεπερνά τα 10 χρόνια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η χρονολογία θανάτου του θύματος προσδιορίστηκε στο 2008 και το θύμα ήταν τοτε ηλικίας 55 χρόνων, γεηονός που συ συνάρτηση με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία εδραιώνουν ισχυρή πεποίθηση αναγνώρισης, όχι όμως και απόδειξη. Αυτή αναμένεται να προκύψει ή όχι από τον έλεγχο dna με τα δείγματα που έχουν ληφθεί από τα δύο αδέλφια του.

Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που εικάζεται βάσιμα πως πρόκειται για το τραγικό θύμα, υπάρχουν πληροφορίες ότι είχε «δανειστεί» χρήματα από αρκετούς γνωστούς του, χωρίς ποτέ να τους τα επιστρέψει.

Σε ότι αφορά στον τρόπο της δολοφονιας, αναφέρεται πως προκειται για εν ψυχρώ εκτέλεση όπως διαπιστώνεται από την πορεία της βολίδας που προκάλεσε διαμπερές τραύμα στο κρανίο του θύματος. Η φορά δείχνει ως πιθανότερη πύλη ψηλό σημείο στο κρανίο και εξόδου την κάτω σιαγόνα, γεγονός που σημαίνει ότι το θύμα ήταν γονατιστό όταν πυροβολήθηκε με τον δράστη- εκτελεστή να στέκεται πίσω και με το όπλο σε μικρή απόσταση από το κεφάλι του.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης, πως και το σακ βουαγιάζ φέρει τα ίδια «ίχνη παλαιότητας» με τα οστά στο πηγάδι. Αυτό σημαίνει ότι είτε η εκτέλεση έγινε σ' εκείνη την περιοχή και ο δράστης τοποθέτησε τη σορό σε εμβρυακή στάση μέσα στο σάκκο, είτε δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα του 2008 ή σε κοντινή ημερομηνία στο σημείο που βρέθηκε.

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης

Σχετικές ειδήσεις