ΕΛΛΑΔΑ

Σπαρακτική έκκληση ποδοσφαιριστή: Πονάω καθημερινά εδώ και 1000 μέρες- Θέλω να σταματήσω να πονάω

Σπαρακτική έκκληση ποδοσφαιριστή: Πονάω καθημερινά εδώ και 1000 μέρες- Θέλω να σταματήσω να πονάω

Με μια δραματική έκκληση μέσω της σελίδας του στο facebook, νεαρός Κρητικός, πατέρας δυο παιδιών, ζητάει τη βοήθεια του κόσμου για να μπορέσει να ζήσει.

Με μία σπάνια ασθένεια είναι αντιμέτωπος ο πρώην ποδοσφαιριστής της Επισκοπής και της Ασή Γωνιάς, Θωμάς Μπισκιτζής και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Απίστευτο αυτό που ζει τα τελευταία χρόνια...

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που είναι πατέρας δύο παιδιών, πάσχει από ιστιοκυττάρωση στους λεμφαδένες (Rosai-Dorfman)
, η οποία του προκαλεί αφόρητους πόνους. Μέχρι στιγμής μάλιστα έχει κάνει επτά βιοψίες κι όπως είναι φυσικό έχει υποστεί τεράστια ταλαιπωρία, ενώ όπως υποστηρίζει τα ελληνικά νοσοκομεία του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Την ιστορία του γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο που ανάρτησε στο Facebook. Ο Μπισκιτζής δεν αντέχει και βάζει τα κλάματα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Χρειάζομαι να ζήσω, θέλω να ζήσω, φτάνει ποια, φτάνει να κλαίω και να πονάω!Για να αντιμετωπίσει ωστόσο το πρόβλημά του πρέπει να μεταφερθεί στο Memorial Hospital της Νέας Υόρκης, αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Ο Θωμάς είναι πατέρας δύο παιδιών και μιλώντας στο sport -fm τόνισε μεταξύ άλλων πως «τα βράδια μου είναι εξαιρετικά δύσκολα με αφόρητους πόνους» και αποκάλυψε πως ζήτησε τη βοήθεια μίας γιατρού, η οποία ουσιαστικά του έδειξε την πόρτα της εξόδου, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στα ελληνικά νοσοκομεία.

Από εκεί και πέρα, συγκλόνισε με την αποκάλυψη πως το παιδί της πρώην συζύγου του πάσχει και εκείνο από καρκίνο στον εγκέφαλο και έχει κάνει εννιά επεμβάσεις μέχρι σήμερα και ζήτησε την βοήθεια του Κράτους, πρώτα από όλα στα μικρά παιδιά!

Πηγη cretalive






Σχετικές ειδήσεις