ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Απίστευτο! Ο «Δαίδαλος» έφερε 11.000 κεραυνούς στην Ελλάδα – Συγκλονιστικές εικόνες

Καιρός: Απίστευτο! Ο «Δαίδαλος» έφερε 11.000 κεραυνούς στην Ελλάδα – Συγκλονιστικές εικόνες

Καιρός: Συγκλονιστικά τα στοιχεία που έφερε στο φως το Εθνικό Αστεροσκοπείο – Ο «Δαίδαλος» που σκέπασε τη χώρα μας για δύο ημέρες έφερε 11.000 κεραυνούς – Οι περισσότεροι έπεσαν στο Αιγαίο - Δείτε τις πρωτοφανείς εικόνες που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

Στο έλεος του «Δαίδαλου» βρέθηκε από το βράδυ της Δευτέρας (23/10/2017) η χώρας μας. Το κύμα κακοκαιρίας που σάρωσε για δύο ημέρες πολλές περιοχές, ακόμα και την Αθήνα, άφησε πίσω τους καταστροφές, αλλά και μοναδικές εικόνες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος ΖΕΥΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (25/10) έπεσαν 11.000 κεραυνοί στη χώρα μας. Μάλιστα, η δραστηριότητα ήταν πολύ έντονη στο Αιγαίο.

Δείτε στην εικόνα που ακολουθεί τις θέσεις των κεραυνών όπως τις κατέγραψε το σύστημα ΖΕΥΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου. Κάντε κλικ στη φωτογραφία και δείτε την κεραυνική δραστηριότητα πάνω από τη χώρα μας όπως την κατέγραψε το meteo.gr.

aa

Ο «Δαίδαλος» σκέπασε την Αθήνα

Ήταν Τρίτη (24/10), όταν καταιγίδες έπληξαν την Αθήνα. Ο ουρανός άστραφτε, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό τοπίο. Οι φωτογραφίες που έφερε στο φως το meteo.gr πραγματικά εντυπωσιάζουν.

spata1

Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

athina1

Νοτιοδυτικά προάστια

marousi1

Πεντέλη

Η Αθήνα το βράδυ της Τρίτης

Εκτός από τους κεραυνούς η Αθήνα χτυπήθηκε και από ισχυρές χαλαζοπτώσεις. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα από τον Μαραθώνα, όπου στην κυριολεξία το «έστρωσε».

marathonas

Υδροσίφωνας «χτύπησε» τη Σέριφο: Συγκλονιστική εικόνα

Το μεσημέρι της Τετάρτης το κύμα κακοκαιρίας σάρωσε και τη Σέριφο, όπου υδροσίφωνας «χτύπησε» το νησί.

ydrostrovilos

Υδροσίφωνας και στη Μυτιλήνη

mitilini

Πηγή φωτογραφιών: Meteo.gr

Σχετικές ειδήσεις