ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη! Τον κάλεσαν από την ΕΛ.ΑΣ και νόμιζε πως ήταν απάτη – Τι συνέβη;

Κρήτη! Τον κάλεσαν από την ΕΛ.ΑΣ και νόμιζε πως ήταν απάτη – Τι συνέβη;

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο Κρήτης. Τον κάλεσε η Αστυνομία για να τον ενημερώσει ότι ο γιος του τραυματίστηκε σε τροχαίο, ωστόσο, δεν τους πίστεψε, καθώς θεώρησε πως πρόκειται για τη γνωστή απάτη.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο άνδρας, δέχθηκε τηλεφώνημα αστυνομικού από απόκρυψη, γεγονός που τον έκανε να πιστέψει πως έχει πέσει θύμα απάτης. Ωστόσο, ο γιος του είχε όντως τραυματιστεί με το μηχανάκι του σε τροχαίο και είχε μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ.

Όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη ο πατέρας του θύματος που ενεπλάκη στο τροχαίο, δεν τους πίστεψε. «Το γεγονός και μόνο ότι με καλούσαν με απόκρυψη, ήταν αρκετό για να μην το πιστέψω. Ήταν όμως αλήθεια. Δε μπορώ να σας πως τι αναστάτωση επήλθε στην οικογένειά μου, όταν εκ των υστέρων μάθαμε ότι όντως το παιδί μας είχε τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά», ανέφερε ο άνδρας.

«Είναι δυνατόν με όλα όσα γίνονται, η ΕΛΑΣ να καλεί με απόκρυψη, όταν πρόκειται για τέτοια περιστατικά», διερωτήθη, καλώντας τις αρμόδιες υπηρεσίες, να κάνουν ότι μπορούν για να διευκολύνουν τους πολίτες, και όχι να τους προκαλούν σύγχυση...

Πηγή: e-kriti.gr